Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-02-2012, 12:47 AM   #1
Pompy
Junior Member

Default nova pjesma-oppression

ovo je najnoviji moj rad,pa da vidim ?to ljudi misle u pitanju je skromna kućna produkcija,sve sam napravio i snimio sam,stilski neznam ba? ?to je, mo?da naginje k progresivnom rocku malo...pa poslu?ajte kako vam se čini i molim ostavite koji iskreni komentar... ?ivjeli
http://www.youtube.com/watch?v=HgzwxY5ZlBc

Last edited by Pompy; 15-02-2012 at 07:20 PM.
Pompy is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 04:51 PM   #2
Pompy
Junior Member

Default Re: nova pjesma-oppression

Nema nitko nikakav komentar,mišljenje ,kritiku ? :/
Old 03-04-2012, 05:09 PM   #3
dadson
Member

dadson's Avatar

Default Re: oppression

Ne volim naročito da komentari?em tuđe pjesme jer mislim da ne postoji ispravno i pogre?no nego samo pogled iz drugog ugla, i onda to ide u nedogled. Idejno, pjesma mi se dopada, interesantna je i daju se čuti utjecaji oprobanih majstora. Produkcijski ne bih u detalje ali na prvu loptu mi fali basa (ne bas gitare nego uop?teno), vokal tone na momente, bubanj se rasuo k'o ri?a, gitara predirektna... Trebalo bi malo izbalansirati nivoe.
dadson is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 06:11 PM   #4
Pompy
Junior Member

Default Re: oppression

Quote:
Originally Posted by dadson View Post
Ne volim naročito da komentari?em tuđe pjesme jer mislim da ne postoji ispravno i pogre?no nego samo pogled iz drugog ugla, i onda to ide u nedogled. Idejno, pjesma mi se dopada, interesantna je i daju se čuti utjecaji oprobanih majstora. Produkcijski ne bih u detalje ali na prvu loptu mi fali basa (ne bas gitare nego uop?teno), vokal tone na momente, bubanj se rasuo k'o ri?a, gitara predirektna... Trebalo bi malo izbalansirati nivoe.
Jo? uvijek sam početnik i učim tek ?to se tiče produkcije,a ni nemam opreme,al probat ću poradit na ovome,ovaj vokal sam uspio u međuvremenu donekle rije?iti kompresorima,gitara mi je ostala najveći problem nekako i dalje... ugl. hvala ti na konstruktivnoj kritici probat ću napraviti ne?to po tom pitanju i poigrat se s masteringom
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules