|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ne znam da li sam temu postavio na pravo mjesto, ako nisam, unaprijed se izvinjavam.
Dakle, problem je sljedeci... Vec godinu imam zvucnu fast track. Sve do danas mi je obavljala posao, ali pojavio se problem. Pri reprodukovanju zvuka cuje se glasno "krckanje", nesto nalik na distorziju, samo nije konstantno. Kada sam prebacio na integrisanu zvucnu, zvuk je bio u redu. Reinstalirao sam drajvere, zamjenio usb kabal, ali problem nije rijesen. Nakon toga sam prebacio fast track na laptop, instalirao drajvere i radi perfektno, vratio na PC, KRCI! Znam da postoji jos neki fazon o prenosu groma(stvarno nemam pojma o tome) gdje se moze desiti da neke komponente racunara ne rade i potrebno je izgasiti PC i istekati iz struje. I to sam pokusao, ali nisam se proslavio. Ako iko ima ideju sta bi mogao da bude uzrok mog problema i kako da ga rijesim, molim da mi izadje u susret. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
"LIQUID Mix + PowerCore element" PROBLEM | X_curve | DSP forum | 9 | 12-12-2007 05:43 PM |
Veliki problem sa "SX3" !!! POMAGAJTEEEEE! | Patalo | Audio Software | 27 | 07-07-2005 11:17 AM |