|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Zelim da napravim envelopu u SONARU8.53, koja ce sadrzati midi control - na primer envelopa sa kontrolerom 11... Da li je to moguce i kako? Ja nesto ne uspevam to da uradim...
![]()
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Problem je sto sam trazio midi envelopu na kombinovanom (instrument) kanalu - tamo je nema, na pravom midi kanalu ima... Eto poceh i sam sebi da odgovaram...
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Mislim da se korisnici Sonara na ovom forumu mogu pobrojati na prste, zbog toga nemas odgovora. Sto je steta, dobar je to program.
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
Ma i ja ga nesto ne volim, ali u poslednje vreme navala 64bit plugova me je navela da ga isprobam i pocinjem da ga kapiram... Radi odlicno cak i sa njegovim BitBridgeom, ima fore koje mi se svidjaju. Mislim da mu je i zvuk cak bolji nego iz Cubasea... Ima vise opcija za fino podesavanje izlaznog rezultata. Pre je bio bagovit, ali sa 8.53 dosta je toga pocisceno. U ovom trenutku - jedini sekvencer koji bez nekih prevelikih cimanja guta i 32bit i 64bit. Ostali to samo tvrde da moze, sve sam probao - Reaper, Presonus Studio, pa cak i Cubase - suvise nestabilno bez jBridgea...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Otvori Piano roll od trake koju ?eli? uređivati. Spusti mi? do sivog okvira (označeno sa crvenim strelicama) dok se ne pretvori u drugačiji oblik, klikni na njega i povuci prema gore. Ovako će? dobiti prikaz MIDI kontrola ispod piano rolla.
![]() Uploaded with ImageShack.us Lijevi klik na Note/Velocity (podvučeno crvenim) i odaberi New value Type.... Otvara se dodatni prozor i tu bira? ono ?to ti treba. ![]() Uploaded with ImageShack.us Nadam se da je to ono ?to si tra?io ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
-Desni klik na aranzeru(The Clips Pane) bilo gde, bilo na kojem traku, bilo da je midi ili audio, bez obzira da li je "prazan" trak ili ima zapisa...(vidi sliku) i odaberi "Envelopes" > "create track envelopes" > "midi"
onda mozes da biras hoces li midi notes, kontroler,it. da upisujes... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebna pomoc!!! | dooksy | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 30-09-2010 09:44 PM |
potrebna mala pomoc... | "7" | Computer Hardware | 1 | 27-09-2009 09:35 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Potrebna pomoc iskusnijih... | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-08-2008 01:21 AM |
Mix, pomoc potrebna (HVALA) | OFF | Promocija radova | 23 | 02-04-2008 09:03 AM |