|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ljudi sta mislite o ovoj kartici M-Audio Audiophile USB???
jel imo neko iskustvo sa ovom karticom??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja sam sebi htjeo ovu kartu da kupim ali tada je bila prilično skuplja od PCI varijante.
Što se tiče ove USB varijante, konfiguracijski je mnogo bolja, tj. nudi sve za kućno snimanje, pogotovo za početak i dobar ulazak u svijet snimanja (ako ne i više). Međutim, USB kartice znaju da imaju problem sa stabilnošću, npr. ja sam radio sa M-Audio Fast Track Ultra i dešavalo se da se zakuca, znam za još jedan slučaj, to može da zavisi od sistema i td. (oba računara nisu bili moji). U svakom slučaju OK karta, ali sve zavisi od slučaja do slučaja. Inače M-Audio je firma koja se hvali stabilnošću drivera, meni PCI varijanta zaista radi odlično. Takođe provjeri i ovo: http://www.focusrite.com/products/au.../saffire_6_usb Milsim da se sada promo cijena može uhvatiti za nekih 150 EU Last edited by Goran B; 23-08-2010 at 11:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ta audiophile kartica je izasla iz prodaje, ako kupuje kupi nesto malo skuplje i stabilnije...Imas za 100E vec sasvim ok pocetnicke kartice...pogledaj EMU, M-audio, Edirol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
evo ljudi narucio sam ovu ..malo je bolja od ove sto sam islio..ahhah
![]() M-Audio Firewire 410 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Vrlo dobar izbor, malo skuplji ali i ozbiljniji uređaj.
Javi kako radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ma suvi?no je bilo ?ta re? za ovu karticu, nemo?e biti bolja za ku?no snimanje!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |