|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ako moze preporuka,savjet...koji windows da instaliram, sa sp2 ili sp3, ili mozda vista? Koristim cubase 3.
Sada imam instaliran sa sp2, a ne znam kako radi sp3, ili vista. Hvala unaprijed ![]() Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Ako ti radi, zasto ga menjati?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Danas planiram da kupim novi HD i planiram na njega da instaliram sistem, pa prije nego instaliram da vidim kakve su preporuke. Inace mi sp2 radi ok.
Evo imam jos jedno pitanje, da li ima razlike ako na jednom disku imam sistem a na drugom mi stoje projekti za rad, odnosno da li je bolje ako imam jedan HD koji je podjeljen na dva dijela, pa na jednom imam sistem a na drugom projekte? Poz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
u principu je bolje da budu na razlicitim diskovima zbog brzeg rada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
u principu mislim da jeste bolje da su projekti odvojeni od sistema,jer se sistem da brzo i lako reinstalirati ako se popase virus,ili se vec nesto pojebe...
Ako ti lepo radi sp2, NE DIRAJ ga... poz'...
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
E sad ste me stavili na muke sa ovim da mi je bolje na razlicitim diskovima da radim.
Trenutna dva diska koja imam su jako stara, pa su i sporiji od ovog sto bih kupio,pa sad ne znam kako da to odradim, na koji da stavim sistem a na koji projekte. Ako znate sta bi bilo bolje pucajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Imas 640gb sata2 za 55e..evo..verovatno ima i za manje... stavis dve particije malu za sistem i govedju za rad i cao...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 07-10-2009 at 02:54 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
HDD 1-sistem
HDD 2-audio, tj. projekti HDD 3-semplovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
HDD 1-sistem
HDD 2-audio, tj. projekti HDD 3-semplovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows i koji - ili OSX, i 2 kompa ili ne? | alhoholicar | Audio Software | 31 | 31-12-2009 09:15 AM |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Windows VISTA 64 bitna verzija: koji softveri rade na tome ? | MrHeavy | Audio Software | 8 | 23-05-2008 05:16 PM |
-=Windows na Mac-u=- | ProkDu | Razno | 14 | 04-05-2006 02:22 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |