|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Aj, ukratko...instalirao sam Cubase 5 (sve legalno ![]() Hvala unapred ![]() Poz, Dalibor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
eto, sredih i ovaj problem
![]() hvala idekiusu na cimanju! pozdrav, Dalibor. ps: ukoliko nekog zanima sta i kako, mogu da napisem u kom sam grmu uvatio zeca.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Meni licno u ovom trenu ne treba, mozda oce sjutra ili prekosjutra... Napisi naravno ako te je volja. Valjace da stoji na forumu u sv slucaju.
![]() Poz
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
nista to nije komplikovano ali u slucaju da nekom zatreba, izvolte
![]() ajmo ukratko 1. Deinstalirao sam Cubase & UAD 2 drajvere+software 2. Instalirao sam Cubase 3. Startovao Cubase (cisto da proverim jel ima nekih UAD 2 pluginsa u njemu) 4. Instalirao UAD 2 (kontao sam ako ovo uradim posle cubase-a 5, cubase ce mi prepoznati plug inse kad ga budem pokrenuo) 5. otvorio cubase...video sam da cubase nije lepo izlistao sve plug inse... 6. otisao na plugIn information...otisao na VST blabla, ADD... 7. izabrao UAudio folder..POWERED PLUGINS... UAD 2 i MONO i voila...radi kao sat ![]() opet kazem...jebena technika i kod iste se nikada ne zna zasto nesto hoce da radi a nesto nece...samo sam srecan da sad sve radi super ![]() pozdrav, Dalibor |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|