| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  08-07-2009, 09:00 PM | #1 | 
| Moderator Join Date: Mar 2007 Location: Knjazevac 
				 |  Trideset godina je pro?lo 

Jul 1979 - Jul 2009..*  Trideset godina je prošlo kada je Sony izbacio na tržište proizvod koji nosi ime Walkman i tako uveo mobilnost muzike.** celi tekst procitajte ovde... http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=434 
				__________________ We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. Last edited by dejankuki; 08-07-2009 at 09:03 PM. | 
|   |   | 
|  09-07-2009, 11:58 PM | #2 | 
| Member Join Date: Sep 2006 
				 |  Re: Trideset godina je prošlo   Evo jedne intersantne anegdote ,od dobrog drugara sam tada dobio  iz Londona Sony walkman.Naravno da se nisam odvajao od njega i potrosio brdo novca za baterije...Krenem u posetu kod nekih drugara u Tuzlu busom i naravno slusam muziku,u Zvorniku ulaze panduri i odmah me sprovedu u stanicu milicije zbog tog cuda na glavi.Sta si ti strani spijun,znamo mi kako da postupamo sa vama ,jedva sam ih ubedio i ponudio da probaju ,skocili su dva metra unazad kao da je atomska bomba,mi to necemo staviti na glavu pa makar dobili otkaz...Na kraju me jedva pustili ,pa sam izgubio bus i morao da prespavam na stanici,naravno walkman je bio u kesi,nisam smeo da se zezam sa kolegama iz unutrasnjih organa!!!    | 
|   |   | 
|  10-07-2009, 12:40 AM | #3 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  Re: Trideset godina je pro?lo Quote: 

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | |
|   |   | 
|  10-07-2009, 02:21 PM | #4 | 
| Member Join Date: Nov 2006 Location: Herceg Novi 
				 |  Re: Trideset godina je pro?lo 

je li moguće ? hahaha Kao da je juče bilo, kada sam od strine iz USA dobio walkmen.Bio sam četvrti razred i prva kaseta je bila the fat of the land od prodidžija.ludilo.Sjećam se ludovanja na ROG BMX-u sa vokmenom na ušima  )) 
				__________________ ?ta god naumi? da uradi?,promisli prvo.Mo?da te i prođe... | 
|   |   | 
|  10-07-2009, 03:01 PM | #5 | 
| Superoperater Join Date: Jan 2008 Location: Beograd 
				 |  Re: Trideset godina je prošlo 

Rog BMX i prodigy - the fat of the land nikako nisu iz istog perioda - bar ne ovde u beogradu... The Fat of The Land = 1997 BMX = 1987 ili tako nekako - meni su ga maznuli sa terase negde 1990 Mozda si mislio na album Experience (1992) ?   
				__________________ Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. | 
|   |   | 
|  10-07-2009, 03:09 PM | #6 | 
| Moderator Join Date: Mar 2007 Location: Knjazevac 
				 |  Re: Trideset godina je pro?lo Nemoj tako... kaze se: "Al' ti imas zivotnog iskustvaaaaa..."   
				__________________ We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. | 
|   |   | 
|  12-07-2009, 05:56 PM | #7 | 
| Member Join Date: Nov 2006 Location: Herceg Novi 
				 |  Re: Trideset godina je pro?lo 

ma jok bre. TAj ROG BMX je bio stari, naravno.   
				__________________ ?ta god naumi? da uradi?,promisli prvo.Mo?da te i prođe... | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Fairlight 30 godina re-izdanje | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 14-09-2009 05:18 PM | 
| Gitarista / 11 godina | DrumstickBass | Razno | 4 | 20-05-2009 10:40 AM | 
| Roland MC-505 (10 godina Groovebox-a) | alavuk | Recenzije | 9 | 23-10-2007 11:36 PM |