|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Instalirao sam osmicu na kucni racunar ne na studijski jer na njemu sljaka ok i imam odredjeni problem.Sve super radi medjutim kada treba da uradim export(Bounce) javi mi gresku da ''Local disc is not an audio playback volume''.Pokusao sam da brisem stare preference,u workspaceu mu zadam da mi je d: drive za playback,reinstalirao,i svasta nesto sam pokusao medjutim nista.Mislio sam da je mozda do hard diska ali ima 7200rpm znaci nije ni to.Provalio sam jedino da bi jos mozda moglo biti do toga sto je na ovom kompu Filesystem FAT32 a nije NTFS,ako netko zna o cemu se radi,ili mi moze potvrditi da je do toga bio bih zahvalan da mi kaze.
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pro tools problem! | eternoRBC | Audio Software | 4 | 06-11-2009 12:13 AM |
Fast Track PRO & Pro Tools M-powered ((PROBLEM)) | csstudio | Audio Software | 2 | 24-10-2009 08:05 AM |
Pro Tools problem | mikac | Audio Software | 3 | 29-11-2008 08:58 AM |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |