|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Traze se novi saradnici i recezenti na rumskom. Svako ko je zainteresovan da proba novu i aktuelnu audio opremu, instrumente, rekvizite i nesto korisno napise o njoj, moze da se javi na adresu mihajlov@gmail.com za dalje upute.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Dodajemo i da se traze ljudi za pisanje tutorijala za pocetnike (s tim da to mogu biti i neki namjenski tutorijali za upotrebu ovog ili onog alata, ali za pocetak bi bilo korisno imati barem osnovi set tutorijala za pocetnike) bilo da je u pitanju produkciona strana muziciranja, bilo da je u pitanju sama muzika (osnovi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Oprosti na offtopicu, ali sam samo htio pitat ?to je bilo sa onom idejom da se otvori novi podforum za početnike. Znam da je bilo riječi o tome, znači nije u planu ni?ta takvo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Pa mozda bi se i moglo poceti razmisljati u tom pravcu. Mozda bi mogli probati pa da vidimo kakav ce rezultat biti. S tim da je ovaj apel za pisanjem tutorijala upravo zbog ljudi koji zele da udje u ovaj svijet, a mozda im je neprijatno da o tome stalno zapitkuju starije kolege.
U svakom slucaju apel za pisce tutorijala ostaje, a to je sjajna prilika za mlade ljude koji su i sami u procesu ucenja, i dok su u fazi kada ovo sve biva najzanimljivije, napisu nesto o tome, i pri tom i dobiju koju paru za dzeparac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Hm... ima argumenata i za i protiv tutorijala i podforuma.
1 - Tutorijali su zgodni ?to dr?e sve informacije na jednom mestu, ali da bi bili kvalitetni nu?no je da budu i relativno obimni. Čini mi se da retko ko od manje iskusnih novajlija nema ?ivaca da pročita dve rečenice, a kamoli vi?e. 2 - Podforum je zgodan zato ?to mo?e da sadr?i posebne teme, ali opet na svakom forumu (pa i ovom) svaka tema brzo ode u off-topic, tako da će uskoro sve to biti neupotrebljivo "novim novajlijama". E sad, predla?em da se napravi FAQ sekcija koja ne bi bila forumskog tipa nego klasični FAQ. Ono - "kako da pove?em kondenzatroski mikrofon i računar?", "?ta mi je potrebno da bih snimio gitaru?", tako nekako. Pozdrav
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]() Bravo...
Pogodio si poentu same ideje. Teme prepune offtopica i generalno forumi nisu mjesta na kojima se, takoreci, moze lako naci odgovor na neka opsta pitanja (mozda na neka specificna, jer sam ucesnik moze postaviti pitanje i dobiti odgovor). Upravo je poenta ovoga ono sto si ti objasnio pod a i b, s tim da pod a, ja podrazumjevam nekoga ko zaista ima ozbiljne namjere da nesto nauci. Istina takvih ima malo, no nas je cilj da izbrusimo takav podmladak i nacinimo od njih, zasto da ne, buduce administratore rumskog. Jos jednom svaka cast na opasci i komentaru, a posto vidim da su tvoji postovi sve cesci i sve korisniji na samom forumu, koristim ovu priliku i da ti se izvinim na onomad malo tvrdjim rjecima (ako se uopste sjecas toga, posto konstruktivni i ozbiljni ljudi se malo kad osvrcu na tako sitne i nebitne stvari). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ovo sto rece Vasa, FAQ je dobra ideja..moze da se grupira, tipa Cubase, Logic, zvucne karte, mixer, mikrofoni, itd.. Svako moze da prilozi nesto (sto zna da radi provereno) i brzo ce se stvoriti nesto korisno..
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najpljuvaci Rumskog | OFF | Pricaonica | 77 | 09-06-2012 12:44 AM |
Potrebni saradnici u vezi ruDAW projekta... | diviner | Obavestenja | 0 | 31-01-2009 09:07 PM |
Tutor za napredno pretrazivanje (rumskog) | dexyco | Obavestenja | 16 | 31-08-2008 01:10 AM |
Novi moderatori i saradnici rumskog! | diviner | Obavestenja | 31 | 17-09-2007 02:33 AM |
Dilema oko mikrofona...traze se misljenja! | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 13-03-2005 03:33 PM |