Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-01-2009, 07:59 AM   #1
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Default Waldorf Microwave 2.0 SoundDiver Adaptation

Prije nekog vremena sam kupio Microwave s OS 2.0, a posto mi se njegov user interface ne cini bas kao najbolje rjesenje za editiranje na duge staze, koristio bih SoundDiver. Imam zadnju verziju (3.0.5.2), ali Microwave adaptation je i dalje napravljen za OS 1.xy jer, na primjer, ne podrzava wavetable iznad C56 i slicno.

Zanima me da li netko ima kakvih informacija u vezi adaptation-a za OS 2.0? Da li isti uopce postoji i gdje bi se mogao naci?
HrastProgrammer is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2009, 07:57 PM   #2
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Waldorf Microwave 2.0 SoundDiver Adaptation

Ne znam da li si sabskrajbovan na Waldorf mailing listi (sto oni greskom zovu forum), pa tu postavi pitanje, sigurno znaju i ako neko ima verziju koja ti treba to su oni
Pozz
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2009, 06:19 AM   #3
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Jesam, otprilike negdje od 1997.

U toku zadnja 2-3 tjedna se tamo stalno svadjaju i prepiru oko toga da li Waldorf treba naplatit sample upgrade za Blofeld Desktop i koliko bi to trebao naplatit i slicno ... Pricekat cu da se to malo smiri pa cu onda pitat. Iako, ne vjerujem da cu dobit potvrdan odgovor posto sam pretrazio sve raspolozive stranice i arhive po Internetu ... i nista. Kao krajnja solucija ostaje mi dotjerivanje postojeceg adaptationa u vlastitom aranzmanu, ali mi je lijeno time se bavit ...
Old 04-03-2009, 01:56 PM   #4
HrastProgrammer
Member

HrastProgrammer's Avatar

Update:

Zahvaljujuci ljudima s Waldorfove mailing liste problem je rijesen. Ne smije se dodavati novi instrument manualno, nego obavezno treba napraviti autoscan tako da adaptation prepozna o kojoj verziji OS-a se radi i na osnovu toga se automatski konfigurira ...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules