|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
- jos uvijek male tipke, ali malo deblje (velocity + aftertouch?)
- retro look - ogoljeniji i jasniji matrix modulacije zvuka - vocoder i mikrofon su jos tu ![]() ![]() ![]() ![]() video1 video 2 jos slika
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ne zvuci mi nesta, a ni izgled mu nije.. koja je cena predvidjena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ruzan je. al ne kuzim sto ce im to... pa nije li onaj mali R3 kao neki nasljednik microKorga..?
microkorg im stari VA code od MS2000, i generacijski pripada uz Tritone, dok novi R3 bi bio pandan tome u odnosu na noviju M3/M50 seriju, i ima, ako sam dobro upucen, VA code blizi Radiasu odn. Oasysu ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Micro X im je najbolji iz te male serije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ovo je tipicni Korg gadget, kao i dosta peezdarija koje izbacuju u zadnje vrijeme (cast izuzecima)
a zasto sad izbacuju ovo nije mi jasno, a jos mi je manje jasno sta je na njemu XL cijena mozda ![]() microKorg je bio zakon mali synth (za neke stvari), a i vocoder mu je sasvim pristojan Leut Magnetik su cijeli drugi album (sta se syntheva tice) uradili sa 2 microKorga, ukljucujuci i vocoder ![]()
Brian Eno on Donna Summer's "I Feel Love" in 1977 Last edited by redroom; 03-12-2008 at 12:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dilema....microkorg ili alesis micron | mirzaa | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 02-02-2006 02:43 PM |