|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Nedavno sam postao vlasnik gore navedenog konvertera
Pitanje izgleda komplicirano |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mason
|
U "Pulsar Hardware IOs" imas Z link A i Z link B, source i destination, pa ce ti vrlo lako biti jasno koji je A, a koji je B, jer pishe na njima... samo ih lepo vezes na slobodne kanale mixera (mono).
Naravno da ces imati svih 16 kanala, jer oba imaju po 8 kanala, a 2 X 8 = 16... Ako bude bilo problema, napravicemo ti project. A mozes i da cimnes PulSandra telefonom, posto ti je blizi, a on to ima u malom prstu... Da ga probudis u sred noci sa iznenadnim pitanjem: "Kako radi Z-Link veza???!!!!", taj bi skocio iz kreveta i izdeklamovao ti bi bolje nego molitvu!
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Ali, ja nemam Pulsar nego Lunu 2 koja ima samo jedan Z-link, a drugi mi je na adat expansion kartici. Zanima me da li mogu upregnut sa te druge kartice Z-link i tretirati ga kao "B"? Za Sandra znam da je lumen sto se tice routinga u Scope-u, ali on nije nikad koristio A-16 (koliko ja znam), no ako zna rjesenje neka svakako navali!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
samo ubodi u Z link konektor na prosirenju (adat expansion karticu) koju imas i vozi. kad otvoris projekat imas gore hardware i/o i biraj sta hoces i koliko hoces. sve radi iz prve sa sve A-16
provereno |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Hvala Nav! Pretpostavljao sam da bi moglo raditi ali, sigurno je sigurno!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Radit ce ti to Alane!
Meni radi upravo u takvom istom sistemu. Ubodes i odmah on to sve prepozna. Nema nikad frke sa creamwareom (osim sto s vremena na vrijeme firma bankrotira)
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ja sam im odan vec godinama, sad sam upravo napravio laptop CW varijantu sa 12 DSP i magmom, i sve to sljaka iz prve na 6ms latencije opusteno. Stvarno ozbiljan hardware, a neozbiljna firma, evo vec 6meseci lazu o izlasku podrske za Vistu i 64bita...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|