|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
...jel ima neko?Doslo vreme da zamenim deltu 1010rack pa mi je motu usao u uzi izbor a nemam gde da ga cujem.Kontrol panel i dizajn su mi sasvim o.k. ali posto je ipak presudan zvuk i stabilnost u radu sa mac-om bio bih zahvalan da mi neko napise svoja iskustva.Kvalitet preampa mi nije presudan jer imam externe,bitni su mi konvertori,clock,pouzdani driveri......i koliko je ova karta napredak u odnosu na 828mkII fw npm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
...nije valjda da niko nema motu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Motu je generalno (pogotovo na Mac-u) jedan od najstabilnijih sistema. Ja sam pre skoro 5 godina kupio HD 192 i 424 PCI interfejs, od tada sam zaboravio da audio karta uopste posotoji. Posto ti preampi nisu vazni (mada su sasvim pristojni u odnosu na ono sto nude i ostali proizvodjaci kao integrisanu varijantu).
Konverter, nema tu sta da se kaze sem da uvek vazi zlatno pravilo: Koliko para toliko muzike. Znaci za te pare su ok. neces za istu lovu kupiti ista mnogo pametnije. Znaci prednosti su velike po pitanju podrske sa drajverima( jer je Motu jedan od najozbiljnijih proizvodjaca u donjoj i donjojsrednjoj klasi), velika pouzdanost i stabilnost u radu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Hvala Lacky.Tako kako kazes mi je motu i delovao ali opet,bolje da mi neko ko to koristi objasni o cemu se tacno radi.Ne mogu da docekam da ga uzmem.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Stigao je Motu 896HD i prvi utisci su stvarno O.K.Dizajn je super,sve je na dohvat ruke sto treba da bude.Osam preampa,deset analognih izlaza,sve na XLR.Optika,aes ebu,adat konekcija,veliki peak metri koji mere sve,izlaz za slusalice,foot switch,izlaz i ulaz za clock i to bi bilo to.Nema midi ali mi to i ne treba,uzecu Unitor kada naletim na njega.Nema ni spdif.Konvertori su nove generacije i na ulazima 64 oversampling a na izlazima 128 oversampling i u odnosu na staru deltu 1010rack napredak je odmah itekako cujan.Odmah je naravno palo i maltretiranje posle podesavanja koje je skroz brzo i jednostavno i......nista ni da trepne,skroz stabilno i pouzdano radi.Odstupanja u radu clock-a na 192 khz su nula %, sto je posle gomile kartica koje sam probao sjajno,za 44.1 onda sigurno nema zime.Sve u svemu za te pare mislim da sam odlicno prosao.E sada....Motu je proban sa Mac-om i Logicom koje je ovde izgleda zabranjeno pominjati i hvaliti jer odmah slede zucne rasprave i zakljucavanje teme
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Motu & PC | Treger | Computer Hardware | 7 | 17-09-2010 05:34 PM |
Motu BPM !!! | Proximus | Audio Software | 9 | 13-10-2009 05:18 PM |
Promena samplerate-a na MOTU Firewire 896HD | naxalit | Computer Hardware | 2 | 15-11-2007 01:05 AM |