|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Imam ja. Kupio ga u Artistu, ''nov'' sa jednim neispravnim mic preampom
![]() Last edited by MHz; 06-01-2008 at 08:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A koliko kosta ovo sokocalo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Trebao si uzeti pare nazad, pa kupiti na drugom mestu, posto moraju najkasnije za 1 mesec da ti poprave uredjaj koji je pod garancijom. Trebalo bi da je OK sprava, s obzirom da su ranije radile dobro. Pozdrav
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ne znam koliko cu vam pomoci.. imam 1820m.. i karta kao karta je super.. ima dobre preampe i sluzi svrsi.. ali njen soft mixer se tako zabada da to nije moguce.. i na najnovijim verzijama ume da izgubi sinhronizaciju sa programom.. samo mu se od jednom promeni sa 96 na 44.1 i zaglavi program.. warning za warningom..
ozbiljno razmishljam o prodaji (samo zbog problema sa mixerom) i kupovini ff800.. ali karta kao karta je jako dobra.. samo da nema tih zaboda, bilo bi super.. ontopic: postovao sam iz prostog razloga shto uz svaku kartu ide isti mixer.. pa eto, chisto da upozorim unapred.. i, da.. nisam jedini sa tim problemom.. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ja ga imam godinu dana i prezadovoljan sam
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POD X3 live, da li je neko probao? | Mitjovan | Gitarska Produkcija | 0 | 02-02-2009 02:38 PM |
Jel probao neko??? | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 24-08-2006 09:25 AM |