|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jean Michel Jarre - Oxygene 2007 - Live In Your Living Room
Novi album... sto li je ovo izbacio neznam... ![]() DTS - format je u pitanju... (pusta ga PowerDVD ![]()
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 04-12-2007 at 10:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
koliko ima veze sa starim oxygen-om?imam uglavnom sve njegovea stare equinox-e,oxygen-e,magnetna polja, zoolok-ove i ostala cuda negde na vinilu,pa mislim-vredi li taj oxy-2007 cemu?jesi li imao prilike da preslusas?
btw. na fotki francuz izgleda desetak godina mladje nego pre dvadesetak godina.ili je podlegao i on trendovima pa je umesto "vintage"fotografije presao na digitaliju(citaj-photoshop).nadam se da je makar ostao dosledan starom soundu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jeste ...sve zvuci kao pre 30 godina... preslusao malopre... neznam sta da kazem ... nista novo...
Interviev about Oxygene live in your living room http://www.youtube.com/watch?v=a_arEd7IRBI
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-X3kN...eature=related
hhmmmm ![]() ![]() adje clusterchord ajmo mi ovako napravit koncert ja cu da ti ustimam ritam masinu da ti pase ![]() ![]() ![]() ![]() samo da jos CS stigne, e da sad napokon mozes slinit po svom prophetu a ne po mojima ![]() to mi je bilo MRAK!!!!!!!!zakon ![]() ![]() Last edited by roginator; 04-12-2007 at 11:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
PA VIDITE VALJDA DA JE DTS FORMAT - S U R R O U N D !!!!
DA IMATE PROPISNI SURROUND SET UP KOD KUCE, VIDELI BI ZASTO JE IZDAO! Ja imam AERO (DVD Audio, surround remixes) i ludilo je!!! To nosim kad isprobavam surround instalacije..svi se ukake!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
DaBear,ubedio si me!porucio sam jednog Jarre-ta u surround izdanju,za dan,dva upravo iz Francuske,nisam ga nasao ovde u Bg-u,a nisam ni imao postenog vremena da jurim.ne sumnjam da zvuci opako dobro,a zelim i licno da cujem svog idola iz decackih dana
a imacu na raspolaganju neki infinitijev 5.1 sistem pa ce valjda i zazvucati valjano poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ovo nije prvo njegovo reizdanje koje je pravljeno specijalno za surround
ima i proslogodisnje neko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ja sam vec napravio s niksom takav koncert samo nije bio surround, odnosno "bio je" jer se stereo zvuk strasno odbijao od kraja teatra ![]() ![]() moracemo mi nesto smislit, samo bez italo disko melodijica na mom jupiteru, molim .. ![]() PS slika sa omota je iz 1976. drugo, AERO je playback da boli glava. ako su dva tona odsvirali uzivo. katastrofa. zato i zvuci dobro hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Kako li je to zvucalo '76-te kad je i danas odlicno... kao muzika sa druge planete...
![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam te polce kupovao u vremenu.
Sada to nemogu da slusam! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moog Voyager u Jean-Michel Jarre's Oxygene 2007 remake live setupu? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 42 | 05-04-2008 10:55 PM |
Jarre-ov mauzolej | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 26 | 03-11-2007 07:44 PM |
Jean Michel Jarre - Teo & Tea | milos | Razno | 42 | 05-07-2007 08:07 AM |