|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kao prvo da pozdravim sve članove foruma, eksperte, entuzijaste i ostale. Imam mali problem za koji mislim da mi mo?ete mnogo pomoći jer nisam upućen u najnovija de?avanja na hardverskoj sceni. Evo ovako, pravim konfu za kućni studio i kupujem sve novo, sem zvučne karte koju imam i slu?alica koje uskoro nabavljam. Bud?et je OGRANIČEN, dakle ?to manje potro?im to bolje i u tom cilju sam napravio neku početnu konfiguraciju. AKO imate vremena pogledajte moja pitanja i pređite na brzaka konfu pa mi dajte pokoji savet ?ta bi po vama bilo bolje i zbog čega. Cene sam stavio samo okvirno prema PCBerzi HVALA SVIMA!
- Prvo, računar sam mislio sam da sklopim, kupujući komponente iz raznih firmi jer me tako izađe jeftinije.Da li je ovo dobra odluka? - Drugo, grafika mi je skoro pa nebitna. Radim povremeno u Illustator-u i Photoshop-u i to je to. Igrice NE igram, dok bi na kompu bio XP "bez ?minke". Da li uzeti ploču sa integrisanom ili neku slabiju grafičku i koje? Grafika mora biti PCI-E naravno ako je zasebna.. - Treće konfiguraciju sam sastavljao nekoliko dana pretra?ujući net ali po?to nisam ekspert svakako da se negde potkrala i neka gre?ka. Da li biste mo?da preporučili neku drugu (jeftiniju - nikako skuplju) komponentu. - Za monitore nemam kintu i na računaru bih radio pre svega osnovna pilot usnimavanja i ni?ta ozbiljnije jer za to nemam para trenutno, tako da bez besnih komponenti molim vas. MONITOR - LG L204WS-SF 20.1" Wide ~ 15.043,10 194,41 ? PLOCA - K9N NEO-F V2 ~ 48,83 ? PROCESOR - ATHLON 64-4000BOX x2 Dual-Core AM2 ~ 58,15 ? RAM - DDR2 2GB 800MHz GeIL? Value Dual Channel ~ 58,52 ? HDD - WD 160GB WD1600AAJS, 8MB Cash, SATA2 ~ 46,52 ? GRAFIKA - ???? (PCI-E) REZAC - PIONEER DVR-112D ~ 25,85 ? KUCISTE - Kuciste CX-1967 usb Crno ~ 20,46 ? NAPAJANJE - Cooler Master Power Supply eXtreme ATX 380W ~ 31,34 ? ZVUCNICI - ALTEC LANSING VS2221 ~ 43.61 ? MIS - A4Tech X5-57D-2 UP grey ~ 7,51 ? ZVUCNA - Line6 Toneport UX1 ~ 120e SLUSALICE - AKG K141 STUDIO ~ 110e HVALA SVIMA UNAPRED
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |