|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Za par sati palim za Belorusiju i umesto da spavam, ja evo, gluvarim...Tacnije upravo sam zavrsio sa masteringom 21 trake koje nosim sa sobom na put. 5 pesama, pa razne izvedbe i matrice, za TV...
Ove godine na "Sveslovenskom Bazaru", nasu zemlju predstavlja Ana Milenkovic (ex S3P, Blah,blah, BQ) i nastupa sa dve dobro poznate pesme sa ovog podnevlja (takmicenje pevaca, ne autora). Jedna je pesma Tome Zdravkovica "Nocas mi srce pati", a druga je "Rano je za tugu". Prva je uradjena malo modernije i izvodi se uzivo, ali sa matrice (ovo je finalna i konacna verzija koja ide na CD), dok "Rano je za tugu" ide uzivo sa simfonijskim orkestrom i zivim bendom. Shodno tome, ova verzija koju postujem, nije nista drugo do skica da bi oni tamo znali kako to treba da zvuci, pre nego sto stignemo na probe u Minsk. Ja radio aranzmane i sve odsvirao, iako ovaj zanr nikako nije uobicajen za ono cime se inace bavim... Samnom, naravno, idu i moje ljubimice (BB) kao specijalne gosce i one otvaraju i zatvaraju festival, ali se ne takmice. Vidimo se za 15 dana, pa vam kazem sta smo uradili tamo ![]() Pozdrav http://rapidshare.com/files/40130830...er__CD_mix.mp3 http://rapidshare.com/files/40132587...e_za_tugu_.mp3
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mega zvuce obe stvari...
Ova "Nocas mi srce pati" me je oduvala kako zvuci..Svaka cast majstore! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Odlicne ideje. Bravo za nocas mi srce pati!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kakva skica? tamo se ocekuje uredna partitura za simfonijski, znam pouzdano posto sam radio za nekoliko pevaca arr za simfonijski za "tamo" kao sto su Oliver Dragojevic, Zeljko Joksimovic, Maja Odzaklijevska, i tako dalje... Kakve bre skice? nemoj da se izbrukas tamo i ti i svi mi - LJUDI OCEKUJU UREDNO PISANI ARANZMAN ZA SIMFONIJSKI ORKESTAR, a ne ovako "ciganjski" - ja odsvir'o a vi "skidajte"... Nemoj da vas diskvalifikuju bez veze, i da se sramotite????? Ljudi, nemojte da "svastarite" - neka radi svako ono sto ZNA i UME, u redu je matrica, ali ovako "skica" - budi Bog sa nama...
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To sam i ja gore napisao , pa sam pomislio da ce biti pogresno shvaceno i obrisao sam ..... 100 % se slazem sa tobom Mada je Oggy sa zavrsenom akademijom , ako se ne varam ..... tako da verovatno nosi neke papire sa sobom ![]() Pozdrav Last edited by Max; 02-07-2007 at 08:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mozes misliti kako se to "snimanje" zavrsilo...
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Nesto sam ubedjen da je taj drugi Oggy sasvim normalan covek i da je uradio upravo ono sto se od njega trazilo... ne znam, ali znajuci tog drugog Oggy-ja, rekao bih da je tako... niti je covek lud, niti neiskusan, a naravno da ume da raspise partituru... covek je skolovan za to...
Imam negde po kuci dokaz ![]() ![]() Ako neko ne trazi partituru i kaze ti da ne treba, zasto je onda pisati??? Ako si nekoga pitao, a on ti kaze da ne trazi, da bi ti potom trazio... opet nije problem u tebi, vec u tom drugom... Ipak, na osnovu onoga sto mi je Oggy rekao, cini mi se da partitura za taj festival u Belorusiji nije potrebna... Verujem da je nekada bila... Najbolje je da sacekamo Oggy-ja da nam objasni... kada se vrati...
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
opet diskusija o necemu ne bitnom ... sve najbolje zelim oggy-ju sa pratecim rok orkestrom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ( apple sam namerno prekucao malim slovima cisto da ne ispadnem iz svog fazona ![]() Quote:
Quote:
![]() Pozdrav |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
dobro je sve samo da si ubacio u tuc tuc ili da si razvukao malo
kada pocne "nocas mi ..." sve nesto ocekujes da ce da pusti rucnu ako me kapiras ... lepe su ideje, moderne.. ovo je bilo za "RAno je za tugu ..." Lejlina pesma mnogo lepa ![]() Last edited by Steka; 06-08-2007 at 10:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Next Big Thing 2007 | cAAc | Razno | 16 | 07-12-2007 03:44 PM |