Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-06-2007, 12:01 AM   #1
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Ana Milenkovic - Vitebsk 2007

Za par sati palim za Belorusiju i umesto da spavam, ja evo, gluvarim...Tacnije upravo sam zavrsio sa masteringom 21 trake koje nosim sa sobom na put. 5 pesama, pa razne izvedbe i matrice, za TV...

Ove godine na "Sveslovenskom Bazaru", nasu zemlju predstavlja Ana Milenkovic (ex S3P, Blah,blah, BQ) i nastupa sa dve dobro poznate pesme sa ovog podnevlja (takmicenje pevaca, ne autora).
Jedna je pesma Tome Zdravkovica "Nocas mi srce pati", a druga je "Rano je za tugu".
Prva je uradjena malo modernije i izvodi se uzivo, ali sa matrice (ovo je finalna i konacna verzija koja ide na CD), dok "Rano je za tugu" ide uzivo sa simfonijskim orkestrom i zivim bendom. Shodno tome, ova verzija koju postujem, nije nista drugo do skica da bi oni tamo znali kako to treba da zvuci, pre nego sto stignemo na probe u Minsk. Ja radio aranzmane i sve odsvirao, iako ovaj zanr nikako nije uobicajen za ono cime se inace bavim...

Samnom, naravno, idu i moje ljubimice (BB) kao specijalne gosce i one otvaraju i zatvaraju festival, ali se ne takmice.

Vidimo se za 15 dana, pa vam kazem sta smo uradili tamo
Pozdrav

http://rapidshare.com/files/40130830...er__CD_mix.mp3

http://rapidshare.com/files/40132587...e_za_tugu_.mp3

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2007, 07:21 PM   #2
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Default Re: Ana Milenkovic - Vitebsk 2007

Mega zvuce obe stvari...

Ova "Nocas mi srce pati" me je oduvala kako zvuci..Svaka cast majstore!
Tribal_kg is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 02:22 AM   #3
sasa.ivkovic
Member

sasa.ivkovic's Avatar

Odlicne ideje. Bravo za nocas mi srce pati!
sasa.ivkovic is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 02:22 AM   #4
slowstar
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Za par sati palim za Belorusiju i umesto da spavam, ja evo, gluvarim...Tacnije upravo sam zavrsio sa masteringom 21 trake koje nosim sa sobom na put. 5 pesama, pa razne izvedbe i matrice, za TV...

Ove godine na "Sveslovenskom Bazaru", nasu zemlju predstavlja Ana Milenkovic (ex S3P, Blah,blah, BQ) i nastupa sa dve dobro poznate pesme sa ovog podnevlja (takmicenje pevaca, ne autora).
Jedna je pesma Tome Zdravkovica "Nocas mi srce pati", a druga je "Rano je za tugu".
Prva je uradjena malo modernije i izvodi se uzivo, ali sa matrice (ovo je finalna i konacna verzija koja ide na CD), dok "Rano je za tugu" ide uzivo sa simfonijskim orkestrom i zivim bendom. Shodno tome, ova verzija koju postujem, nije nista drugo do skica da bi oni tamo znali kako to treba da zvuci, pre nego sto stignemo na probe u Minsk. Ja radio aranzmane i sve odsvirao, iako ovaj zanr nikako nije uobicajen za ono cime se inace bavim...

Samnom, naravno, idu i moje ljubimice (BB) kao specijalne gosce i one otvaraju i zatvaraju festival, ali se ne takmice.

Vidimo se za 15 dana, pa vam kazem sta smo uradili tamo
Pozdrav
Covece, ISKRENO SE NADAM da sam pogresno shvatio tvoj post...Kako kazes: odsvirao si "skicu" da znaju kako da zvuci???!!!
Kakva skica? tamo se ocekuje uredna partitura za simfonijski, znam pouzdano posto sam radio za nekoliko pevaca arr za simfonijski za "tamo" kao sto su Oliver Dragojevic, Zeljko Joksimovic, Maja Odzaklijevska, i tako dalje...
Kakve bre skice? nemoj da se izbrukas tamo i ti i svi mi - LJUDI OCEKUJU UREDNO PISANI ARANZMAN ZA SIMFONIJSKI ORKESTAR, a ne ovako "ciganjski" - ja odsvir'o a vi "skidajte"... Nemoj da vas diskvalifikuju bez veze, i da se sramotite?????
Ljudi, nemojte da "svastarite" - neka radi svako ono sto ZNA i UME, u redu je matrica, ali ovako "skica" - budi Bog sa nama...
Old 02-07-2007, 01:23 PM   #5
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Covece, ISKRENO SE NADAM da sam pogresno shvatio tvoj post...Kako kazes: odsvirao si "skicu" da znaju kako da zvuci???!!!
Kakva skica? tamo se ocekuje uredna partitura za simfonijski, znam pouzdano posto sam radio za nekoliko pevaca arr za simfonijski za "tamo" kao sto su Oliver Dragojevic, Zeljko Joksimovic, Maja Odzaklijevska, i tako dalje...
Kakve bre skice? nemoj da se izbrukas tamo i ti i svi mi - LJUDI OCEKUJU UREDNO PISANI ARANZMAN ZA SIMFONIJSKI ORKESTAR, a ne ovako "ciganjski" - ja odsvir'o a vi "skidajte"... Nemoj da vas diskvalifikuju bez veze, i da se sramotite?????
Ljudi, nemojte da "svastarite" - neka radi svako ono sto ZNA i UME, u redu je matrica, ali ovako "skica" - budi Bog sa nama...

To sam i ja gore napisao , pa sam pomislio da ce biti pogresno shvaceno i obrisao sam .....

100 % se slazem sa tobom

Mada je Oggy sa zavrsenom akademijom , ako se ne varam ..... tako da verovatno nosi neke papire sa sobom

Pozdrav

Last edited by Max; 02-07-2007 at 08:22 PM.
Max is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 09:49 PM   #6
slowstar
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Max View Post
To sam i ja gore napisao , pa sam pomislio da ce biti pogresno shvaceno i obrisao sam .....

100 % se slazem sa tobom

Mada je Oggy sa zavrsenom akademijom , ako se ne varam ..... tako da verovatno nosi neke papire sa sobom

Pozdrav
Ne znam na kog Ogija mislis, ima jedan obrazovan,Radivojevic, znam ga licno, i postujem ga, muzikalan, talentovan, sve, ali mu je avatar APPLE jabuka, ovo je neki drugi Ogi,ovome "mome" tako nesto ne bi palo na pamet, ali ako je poneo papire - aranzmane onda mu se izvinjavam, ali koliko sam shvatio iz njegovog posta, on je odsvirao neki "demo" po kome bi SIMFONIJSKI trebalo da svira...ukoliko je tako, on nije shvatio o cemu se radi u najmanju ruku...Ne znam dali znas anegdotu za Zeljka Bebeka, koji je narucio snimanje ploce sa simfonijskim orkestrom, u "jugoton" studiju, tada retkim dobrim prostorom sa 16 kanala Neumann i studer tehnikom...Elem, dolazi on u studio, tamo ga ceka dirigent sa Zagrebackom filharmonijom, mislim da je Horvat bio u pitanju, i pita ga za note, da arhivar podeli orkestru, a Bebek odgovara: "ma koje bolan note, ja cu pocet pjevat' a vi me hvatajte, polako, ne zurimo"...
Mozes misliti kako se to "snimanje" zavrsilo...
Old 02-07-2007, 10:16 PM   #7
idekius
Mason

idekius's Avatar

Nesto sam ubedjen da je taj drugi Oggy sasvim normalan covek i da je uradio upravo ono sto se od njega trazilo... ne znam, ali znajuci tog drugog Oggy-ja, rekao bih da je tako... niti je covek lud, niti neiskusan, a naravno da ume da raspise partituru... covek je skolovan za to...
Imam negde po kuci dokaz , posto je pisao partituru za neku deciju pesmicu Bas u to vreme, kad je pisao partituru za tu deciju pesmicu, naveo mi je bas tu Belorusiju kao primer, posto je njih pitao: "Da li je potrebna partitura", i dobio jasan odgovor: "Ne!"...
Ako neko ne trazi partituru i kaze ti da ne treba, zasto je onda pisati??? Ako si nekoga pitao, a on ti kaze da ne trazi, da bi ti potom trazio... opet nije problem u tebi, vec u tom drugom...

Ipak, na osnovu onoga sto mi je Oggy rekao, cini mi se da partitura za taj festival u Belorusiji nije potrebna... Verujem da je nekada bila...
Najbolje je da sacekamo Oggy-ja da nam objasni... kada se vrati...
Old 02-07-2007, 10:20 PM   #8
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

opet diskusija o necemu ne bitnom ... sve najbolje zelim oggy-ju sa pratecim rok orkestrom

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 10:24 PM   #9
Max
Pro Member

Quote:
Ne znam na kog Ogija mislis, ima jedan obrazovan,Radivojevic, znam ga licno, i postujem ga, muzikalan, talentovan, sve, ali mu je avatar apple jabuka, ovo je neki drugi Ogi,ovome "mome" tako nesto ne bi palo na pamet, ...
Mislim da drugog Oggy ja .... a " tvog " Ogija znam jedno 15 god . Ovaj drugi Ogi ima zavrsenu muzicku akademiju za kontrabas , ako se ne varam

( apple sam namerno prekucao malim slovima cisto da ne ispadnem iz svog fazona )

Quote:
ali ako je poneo papire - aranzmane onda mu se izvinjavam, ali koliko sam shvatio iz njegovog posta, on je odsvirao neki "demo" po kome bi SIMFONIJSKI trebalo da svira...ukoliko je tako, on nije shvatio o cemu se radi u najmanju ruku...
Tako sam i ja shvatio , pa sam napisao prvu poruku , koju sam posle izbrisao ..... i dalje ne znam kako sa nekim demom moze da se izadje pred simfonijski .... mada mi ni iz demoa koji sam cuo aranzman nije bas simfonijski ..... ali eto da sacekamo da se covek vrati ........

Quote:
Ne znam dali znas anegdotu za Zeljka Bebeka, koji je narucio snimanje ploce sa simfonijskim orkestrom, u "jugoton" studiju, tada retkim dobrim prostorom sa 16 kanala Neumann i studer tehnikom...Elem, dolazi on u studio, tamo ga ceka dirigent sa Zagrebackom filharmonijom, mislim da je Horvat bio u pitanju, i pita ga za note, da arhivar podeli orkestru, a Bebek odgovara: "ma koje bolan note, ja cu pocet pjevat' a vi me hvatajte, polako, ne zurimo"...
Mozes misliti kako se to "snimanje" zavrsilo...
.... a anegdotu sa Lepom Lukic i klavirom ????

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2007, 09:41 PM   #10
Steka
Member

Steka's Avatar

dobro je sve samo da si ubacio u tuc tuc ili da si razvukao malo
kada pocne "nocas mi ..." sve nesto ocekujes da ce da pusti
rucnu ako me kapiras ...

lepe su ideje, moderne..

ovo je bilo za "RAno je za tugu ..."

Lejlina pesma mnogo lepa cestitam.

Last edited by Steka; 06-08-2007 at 10:01 PM.
Steka is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules