| 
 | |||||||
| Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  05-10-2006, 01:32 AM | #1 | 
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 
				 |  Rumski Remix Contest ? Da li postoji sansa da organizujemo nesto slicno takmicenju za najbolji remix Peter Gabrijel-a ovdje na rumskom? Ako moze Peter Gabrijel, valjda moze i neko od nasih   .  Ovo pitanje je prevashodno upuceno veteranima i ljudima u poslu, kojih na rumskom, mogu slobodno reci, sada ima dosta, a koji bi mogli popricati sa svojim "klijentima" kako bih ih eventualno oraspolozili za doticnu akciju (da stave svoj "materijal" na raspolaganje obicnim ljudima)? Koliko tu igraju ulogu autorska prava i slicne druge stvari, i da li je ovo uopste moguce kod nas izvesti? | 
|   |   | 
|  05-10-2006, 01:35 AM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 
				 |  Re: Rumski Remix Contest ? 

sefe odlicna zamisao ! koliko sam video i ucestvovao na raznim sajtovima postoji "license agreement" izmedju autora-sajta-korisnika tj remixera u kome se doticni semplovi ne smeju koristiti u druge svrhe posto je to copyrighted materijal i naravno kaznjivo je (sto mi je malo smesno bas ce neko da prepozna kick ili bilo kakav drugi element posle nekog vremena i u gomili sadasnje hiper produkcije) zakonom :] (protect the innocent , uphold the law :] ) osim u svrhe remixa , ovo je da kazem glavna stavka u gomili kucanog copy/paste text-a,mozda bi max i ostali koji su sad skoro na realworld-u ucestvovali da pejstuju taj text ... mozda bi nam bilo jasnije :] elem kakav je nas "muzicki" zakon povodom toga ???? pitam se i ja ... 
				__________________ menjam nove fosile za ritam masinu ...  xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 05-10-2006 at 01:41 AM. | 
|   |   | 
|  05-10-2006, 02:17 AM | #3 | 
| Member Join Date: Jul 2006 

Jedan od najkonstruktivnijih predloga na rumskom. Cheers! diviner svaka cast. 
				__________________ www.arielmotor.co.uk | 
|   |   | 
|  05-10-2006, 03:40 AM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 

sto?
		 | 
|   |   | 
|  05-10-2006, 03:00 PM | #6 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  Re: Rumski Remix Contest ? Quote: 
   ako organizujemo okupljanje na kome ce se podeliti materijal za domaci rad, lako ga je posle uploadovati (4-5 mb)........ Npr, svi dobijemo trake istog dana, i da se rok za 'predaju mixa'. A glavna nagrada da bude - prvo mesto   
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | |
|   |   | 
|  05-10-2006, 03:28 PM | #7 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

Pa ima tona web sajtova sa accapelama poznatih stvari..koje DJ-i koriste za specijalne one-off mikseve da naprave njihove setove interesantnijima...dokle god se taj miks sa tudjim vokalima ne prodaje, nema zime!! Ja sam cak svojevremeno uradio bootleg mix od Doobie Brothers-a, prodao 8.000 (!) i tek tad se javio Warner i otkupio miks da ga izda legalno.... tako da nema zime za koriscenje tudjih vokala..plus Rumski je mali site, ionako!! Pogledacu ako ja imam neke interesantne vokale,,, | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| 2 Remix-a | Danny Lou | Promocija radova | 0 | 08-10-2009 09:39 AM | 
| depeche-mode-remix-contest | yoloko | Razno | 19 | 29-05-2009 09:28 PM | 
| Remix - Prica | ProkDu | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 26-07-2006 10:41 AM | 
| canetove replike contest | Arthur | Razno | 10 | 12-12-2005 02:38 AM | 
| VLADO GEORGIJEV REMIX CONTEST | Fibra | Vlado Georgiev | 5 | 26-02-2005 09:35 PM |