|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozrav!
Evo remixa jedne trip hop pesmice u orijentalnom stilu...(ili kako god bilo). Nije bas najnovijeg datuma, ali mislim da to nije bitno Posto je pevanje na engleskom, postovao sam je vec na neke "strane" forume - i feedback uopste nije bio los ![]() Vasi komentari i kritike u vezi stila i u tehnickom pogledu (mix,prod.) bili bi pozeljni...(i meni mnogo drazi nego ovi "stanjski") http://www.myspace.com/krekadede Dede |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ovo je skroz ok... eventualno malo produkcija vokala, al ne mogu precizno da ti kazem jer je snimak osakacen kompresijom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
prenatrpano...groove ne radi. malo je kruto sve. `vokal linija nedefinisana..ne radi sa matricom., prostor /reverb ne radi za vokal...trube.? ja bi nesto uradio sa njima..ima ih mnogo, bizzi sve...ali glavno - groove svega nije dobar. Snimak - ne mogu da kazem nista (slusam na Mac laptop zvucniku) ali se cuje da je demo kvalitet. ovo sve moze da se sastavi za pola sata od samplova na Ableton - u i da zvuci bolje...!!. Dajte nesto malo originalnije.... Jel sam mnogo surov? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni zvuci previse plitko.
Perkusije su neubedljive i slazem se da nedostaje groove. A dodatno mi smeta onaj strings sempl koji ima uzasan attack, pa celu stvar otezava i vuce unazad.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Meni sve dosta dobro klapa,stvarca mi je zanimljiva,jedino ni?ta ne razumijem vokal.Produkcijski mi skroz solidno zvuči,nisam ni osjetil potrebu za nekim groovom,beat je hip-hop,a tu u 90% slučajeva opće nema groova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
HIP HOP - PA DA NEMA GROOVE!?!?!? PA TO JE GLAVNA STVAR U HIP HOP-U (PORED LYRICS-a) !!! tu se sve vrti oko groove-a.... A mozda nam je definicija groove-a razlicita? Eh? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa mislim da groove ne bi trebalo posmatrati na taj nacin.
Nebitno je sta konkretno radi bass ili bubanj, nego kakav efekat i voznju ima cela stvar na kraju.
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Nije lose....u stvari da nema ovoliko produkcijskih i teh. gresaka bilo bi odlicno.Imas atmosferu imas trip hop logiku i to je odlicno za pocetak, ali.....dinamika ...totalno ubijena (a sa njom i energija) .sve mu nekako dodje naredjano u istoj ravni ...ok udje neki nov sempl ili instrument ali dinamike nema....dabear je potpuno u pravu za groove...fali malo vestijeg programinga...obrati paznju recimo na massive attack programing..koliko god da je tempo spor, loop i dalje dise i nosi, baci pogled malo na quantizaciju (ovaj bras bi zajedno sa basom i kickom trebao da zakiva, a ovde mi dodje mnogo mlitav)...negde imas problem. Gde si ovo mixao...zvuci prilicno osteceno bez obzira na mp3 kompresiju.Sve u svemu ima potencijala (hehe ,barem se meni svidja).....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ima ovde i estetike koja se ne meri kvalitetom mixanja, pa cak i aranziranja,a da ne pominjem to sto na nasim prostorima skoro da nema ni pokusaja da se radi nesto sto lici na trip hop..., tako da ipak treba malo i ohrabriti ovakve pokusaje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna Usce Video - nije lose uopste! | DaBear | Razno | 0 | 25-08-2009 05:28 PM |
Lose boje i Midi | Lordcuprija | Audio Software | 20 | 21-10-2008 10:18 PM |