| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  08-04-2006, 02:53 PM | #1 | 
| Banned Join Date: Apr 2006 Location: anagastum 
				 |  Night Groove 

evo malo funky jazza od mene...citavu noc sam proveo radeci ovo...gitara nije dovrsena i fali solo jer ne mogu od umora da pogadjem polja...ovo vrijedi poslusati...sve kritike su dobrodosle... http://rapidshare.de/files/17488474/...roove.mp3.html | 
|   |   | 
|  10-04-2006, 08:50 PM | #2 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2006 Location: NK 
				 |  Re: Night Groove  znaces ko sam ako ti kazem da treba da poradis na harmoniji i akordima.Ideja hvala bogu imas dosta samo pokusaj iz svega toga da izvuces sto licniju emociju i bice sve ok.sad provedi nekoliko dana i radi samo na ovome.Postoji "kostur" i on je simpatican a zamjerki hvala bogu ima uvjek.Sjedi i trazi ih. Keep up the good work Poz 
				__________________ imam ja druga Usha,sve prdi na casove AhahAhha   | 
|   |   | 
|  11-04-2006, 12:28 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Apr 2005 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Night Groove 

Ja bih se malo vishe pozabavio dinamikom (pogotovo klavirom)...zvuchi mi suvishe MIDI-asto   Takodje mislim da su ti potrebni bolji VSTi..mnogo ce bolje zvuchati a i ti cesh moci vishe da kazes i bolje da se izrazish pomocu njih... E da...ovo po meni nikako nije funk-jazz..vishe neki razdragani funk-pop  ali super atmosferica...taman za danasnji (sunchani) dan.. pozz Last edited by MHz; 12-04-2006 at 10:43 AM. | 
|   |   | 
|  12-04-2006, 07:42 AM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Treca kuca od Benziske pumpe 

Budi mastovitiji kad je drums sekcija u pitanju   
				__________________ Kakva bi ti?ina nastala kad bi ljudi govorili samo ono ?to znaju...   | 
|   |   | 
|  12-04-2006, 07:18 PM | #5 | 
| Banned Join Date: Apr 2006 Location: anagastum 

hvala ljudi sto ste nasli vremena da to poslusate,mene pogotovo interesuje kako vam se cini ova bras sekcija,posto je ona tu u prvom planu...
		 | 
|   |   | 
|  14-04-2006, 05:26 PM | #6 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2005 Location: Croatia 

Meni ovo definitivno nije jazz-funk nego vi?e neka komercijala.Ima mi malo previ?e balkanski ?tih upravo zbog brassova praćenih frulicom,mada nemam ni?ta protiv toga dok je dobro uklopljeno u stvar(tu mi ne pa?e jednostavno).Takodjer mi soundovi nisu ba?'al sve u svemu nije tak lo?e.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| BATTLE OF THE NIGHT @ CK13 -- 05.03.2009. (cetvrtak) | Direct Control | Razno | 0 | 25-02-2009 09:56 PM | 
| Groove Agent2 | LAMPASH | Audio Software | 14 | 20-09-2006 09:48 AM |