| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  02-02-2006, 01:44 PM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Jan 2004 
				 |  za cro ekipu: massimo 

znate li mozda ko je radio poslednjeg massima?  ja se iznova odusevljavam kad slusam, super je i davno nisam cuo tako dobar pop album.  poredjenja radi otprilike u isto vreme sam dobio i novog erosa i ne moze ni da mu primirise. mp3 massima sabije erosa na originalu! a sto je najgore ubacis bonus dvd a ono sevaju crnje, LA, beskonacne 4000rke i na kraju sve zvuci uzas plasticno...a ni pesme nisu bog zna sta... | 
|   |   | 
|  02-02-2006, 02:10 PM | #2 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 
				 |  Re: za cro ekipu: massimo 

Massimo je uglavnom sam radio produkciju uz pomoc nekog svog prijatelja u cijem je studiju zapravo i snimano. Gledao sam neki Massimov intervju i rece on i ime studija i ime coveka, ali sve u svemu nije neka prica od milion evra vec cisto znanje i talenat.

__________________  "Ne znam sta se desava, imam strah od pletenja..." http://www.sunflower-fest.com/ | 
|   |   | 
|  02-02-2006, 02:54 PM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Jan 2005 Location: Dalmacija 

Da, stvarno okej zvuci zadnji massimo  Vje?tina. Začudo, ja sam mislio da je to radio Brato?..   
				__________________ "Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One | 
|   |   | 
|  02-02-2006, 04:08 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 

Joooooj .... ja sam cuo potpuno drugu pricu na Massimovom intervjuu , gde je pricao kako je imao veliki respekt prema svom producentu koji ga je upucivao kako da izrazi emocije pri pevanju ...... I to je iznosio kao novo iskustvo ...... mada mogce je da se varam ...... Cro ekipa cuti ........   Pozdrav | 
|   |   | 
|  02-02-2006, 06:28 PM | #5 | 
| Senior Member Join Date: Apr 2005 Location: Hr 

Producent Massimove Vje?tine je Ivan Popeskić-klavijaturista iz Elvis Stanić group.... koliko je meni poznato.

__________________ https://web.facebook.com/MEDIA.CREATUS/?fref=ts | 
|   |   | 
|  02-02-2006, 09:41 PM | #6 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Aug 2003 Location: Danmark 

Massimo iliti Dorian Gray = Pravi majstor!Covjek je pravi muzicki fantom.

__________________ "I became tuned in on the network of neurological and cellular wisdom's that radiate at hundreds of millions per second". | 
|   |   | 
|  03-02-2006, 09:15 AM | #7 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 

Ivan Popeskic!!! To sam i ja cuo. Godine...   
				__________________  "Ne znam sta se desava, imam strah od pletenja..." http://www.sunflower-fest.com/ | 
|   |   | 
|  03-02-2006, 02:42 PM | #8 | 
| Senior Member Join Date: Apr 2005 Location: Hr 

Massimo je inače super lik ... par puta smo se sretali na raznim koncertima i pričali o glazbi i njegovom boravku u Londonu ( prije puno godina) i kako mu je to iskustvo puno koristilo u glazbenom smislu. Veliki glazbenik i stra?an vokal sa puno emocija i ekspresije...RESPECT. Pozdrav 
				__________________ https://web.facebook.com/MEDIA.CREATUS/?fref=ts | 
|   |   | 
|  06-02-2006, 07:48 AM | #9 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2005 Location: Kraljevica, Hrvatska 

Sto posto Ivan Popeskic, jer sam od njega prije godinu dana uzeo Mackie-a na kojem je sniman i miksan Massimo (i jos brdo ostalih hitova)! On je radio i aranzmane (Ivan, a odsvirala je ekipa uglavnom koja je svirala sa Elvisom Stanicem, dok je pratece vokale pjevala Martina Majerle - inace moja pjevacica  ), i sam je sve miksao, dok je mastering radjen u Morris studiu u Zagrebu kod Vidovica. Massimo je sniman preko AKG C-414 i SPL Channel One tube preampa.  Bravo Ivo!   Last edited by FrankoPanko; 06-02-2006 at 07:58 AM. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Massimo Savic kontakt? | DrumstickBass | Razno | 12 | 25-09-2008 06:15 PM | 
| Massimo - novi album | Pedja | Razno | 11 | 11-04-2005 03:32 PM |