U zurbi sam da bekapujem jedan poveci projekat koji trenutno sa svim djubretom iznosi celih 45Gb. Nije meni zao 10dvdijeva, ali su neke pesme, zbog pomenutog djubreta, vece od jednog dvd-a, pa me muka vata od razmisljanja gde ce mi se koji folder denuti. E sad, nisam ja bas toliko lud, znam da je u pool-u od cubaseta moguce zamoliti ga da izbaci unused fajlove iz projekta, i to je ok. On ih prebaci u trash i prizna da su mu nepotrebni. NO, medjutim, kada ja pokusam isprazniti trash, on jednostavno kaze
"some files were not deleted", bez meni znanih razloga. I tako mi od 100 nepotrebnih fajlova, on permanentno obrise mozda 20ak, a u trashu (kao i na samom hardu) ostavi 80%, sto je stvarno besmisleno. Ima li IKO ikakvu ideju kako da ga nateram da sam bez posledica po neophodne fajlove pobrise ove koji su djubre? Prilicno mi je kratak rok da zavrsim bekapovanje, jer se novi projekat pocinje, a ja zelim pride i hardove formatirati, pa bi ZAISTA bio srecan i cenio ako mi neko dojavi resenje ovog problema, u sto kracem roku... HVALA unapred