|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
evo, mogli bi ode predstavljat besplatne devicese za cw, ali ne sve moguce linkove, nego da idemo samo sa nekim best of... i da svak napise par rici o devicesu.
evo prvi device: switch it ovaj plugin san otkri prije nekoliko dana i bas mi se dopada. ![]() ubaci san ga u osnovni projekt i sa njim prebacujem sto zelin snimat u wavelab. na 1 u wavelab idu pulsarov mixer u kojemu se sumiraju i busevi iz nuenda, na 2 mikrofone routhiran u wavelab (po difoltu idu u nuendo), a na 3 winamp ide u wavelab. ![]() eto, vrlo zgodno. jednostavan plugin a koristan. ![]() switch it mozete downloadat ovdje (40-tak kb) koristin ofu jedinstfenu prigodu da se jafno zahfalin drugu zfini, koje je cijeli sfoj radni fijek posfetio promofiranju creamfarea, pa mi je tako, u cilju istog, nesebicno ustupio sfoj ftp serfer. ![]()
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
To je uradio ne bi li okajao grehe
![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
goofy
moj omiljeni bass synth. ![]() ![]() download (635kb)
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Potrazicu uskoro i ja linkove za meni drage free stvarcice, cu da okacim linkove...
Negoooo... Sandro... de der smotaj po jedan ovaj tvoj deleay, verujem da je odlican, posto kod tebe ima puno sunca, sto je dobro, mislim za delay naravno ![]() Ups. Samo da me ne chuje Cevap, pa posle mi chupavci razvratnici ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
kada cujes ovaj delay prodilejishesh
![]()
![]() |
#9 |
ton magistar
|
![]()
evo nasa san jos jedan zanimljivi i bespaltni plugin.
![]() master-d multiband kompresor sa 3 banda koji odlicno zvuci. napravi ga je andre dupke, tip sto je radi devicese sa d-sound (njihov izvrsni besplatni compressor znate) mana ovemu devicesu je sto su frekvencije bandova fiksne, ali ima (malo grublji) softclip koji moze odlicno zazvucat na bubnju i sl. takodjer ima bass delay - opciju koju nisan vidi na drugim multibandovima a koja moze bit jako zanimljiva za izbacit bass naprid. plugin moze radit realtime (bez latencije) ko i svi pulsarovi pluginovi, a moze se ukjucit opcija look ahead koja kompresoru daje fore da bolje i preciznije obradi signal (u masteringu). naravno, slicica je stisnuta i sjebana... bez obzira koji forum skin koristili. ![]() download
e, sta covek mora da trpi zbog bandita Last edited by SandRob; 11-10-2005 at 10:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Chika Sandro, okachi onu tvoju FinaLizu za download, ako je jos imas... rado bih se ponovo poigrao sa njom, da vidim kako ce sada da mi se svidi, a neznam gde sam je recnuo...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I need some free DVD software | Jony281 | Audio Software | 1 | 19-11-2008 12:14 PM |
all free VST,FX,plugins... | mischel | Audio Software | 1 | 13-11-2008 07:24 PM |
Free Tutorijali | Plonk | Tutorijali | 4 | 12-09-2008 02:32 PM |