|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
ljudi, koje vi programe koristiteza ubrzavanje racunara ili bolje da kazem rasterecivanje kompaod slinog smeca!
ja sam uzeo Sys Mechanic koji upalim s vremena na vrijeme onda standardna defragmentacija a tu je i tweakUI a i Registry Mechanic. namjerno nisam modem stavio da ga ne bih dodatno opteretio pa sam u administrator tools sve stavke za internet pogasio. skoro sam instalirao i litexp (da skine ona sva win s*anja) koji su vasi nacini da svoju maccinu ostavite svjezom i brzom? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() posto nemam svoju drugu masinu za internet, isprobavanje i gluposti (namjeravam za to laptop nabaviti) koristim ladicu za disk u kojoj se nalazi 40 gb disk na kojem je sistem za gluposti. kada ladice nema, dize se sistem za rad sa glavnog 200gb sata diska. |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Super Moderator
|
Quote:
Imam poseban komp samo za net ali je umrezen sa ova dva muzicka
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vibrator
|
ace utilities
http://www.acelogix.com/ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
xp lite, jv powertools 2005
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|