|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da bi bilo jako korisno da se otvori novo sanduce ( moze i nesto pod tutorijalima) ,gde bi dobri poznavaoci, a na Rumskom ih svakako ima, napisali nesto o vrstama , gradji instrumenata, kao i nacinu proizvodjenja zvuka istih. Nije lose cuti od jednog npr. saxofoniste koje vrse saxofona postoje, koji su najpoznatiji modeli, kako instrument zraci, kakva su njegova iskustva sa snimanjem , koji su referentni svetski muzicari, snimci.......
Naravno, moze se pisati i o elektricnim i elektronskim intrumentima . Da bi dobro snimili neki instrument , definitivno moramo znati o njemu sto vise, a takvi tutorijali bi nam dosta pomogli. Znaci, ne kako se neke stvari snimaju(toga ima na forumu), vec osnovne stvari o samim instrumentima. @dr.Ru, @Anita...ocekujem sutra kad se probudim, tutorijal KAKO SASTAVITI I RASTAVITI KONCERTNI KLAVIR ZA 45min ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
....ili npr. kako se stvara zvuk u Hammond orguljama i Fender Rhodes el.klaviru...znam ja, lako se sve to nadje na netu, ali je lepo kada se sve vidi na jednom website-u....povecava posecenost 8)
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Super ideja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ipak, ja bih se najvise obradovao nekom bubnjarskom tutorijalu.
Kako prepoznati lose nastimovan bubanj? Kako koristiti denfere? Skinuti prednju kozu za BD? Izbor drveta, dimenzija i cinela? Kakve prostorije bubnjari vole za svirku?............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
to bilo mnogo dobro kad bi mogao da budes tu i gledas kad ti se nesto objasnjava,ali je jako tesko otkucati ti zasto je nesto ovako ili onako kad ne mozes to da vidis.inace je ideja ok i o nekim stvarima bi se lako moglo pisati,ali o nekim ne bi.ako te bas nesto oko bubnja interesuje mogu da ti odgovorim,ali ne znam ocu li bas moci da ti objasnim do detalja,posto su neke stvari relativne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Znam, u pravu si, ali moze ipak neki tutorijalcic da se napise. Npr. promeri u zavisnosti od zanra, vrste drveta-zvuk, tipovi koza, izbor cinela.......Mislim da bi to svaki 'producent' to trebalo da zna, pa je pomoc iz prve ruke dobro dosla. Gitaristi, cekam i vas
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mastering za tv(muzicki spot/reklama) | alavuk | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 02-11-2006 01:09 AM |
Pitanje za muzicki pismene(a i one druge) | sille | Razno | 62 | 27-06-2005 07:29 PM |