|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Neznam zasto mi giga 2,5 na win 2k nije radio,sada kad sam stavio na xp service pack 2 giga 3 sam mislio da ce raditi,i opet nece.Samo instaliram i kad otvorim onda se sve zaustavi .
Imam pentium 4 2.4 3 diska 1 gb rama Rme multiface kartu qdi platinx2e maticnu Jel moguce da mi maticna ploca nekako ne radi sa gigastudijom? Problem je i da mi moj system nikako nece da prihvati giga filove.Sta bi to bilo!Kao da je alergican na njih!!! Upravo razmisljam da nabavim novu plocu ali neznam koju!!! Hvala! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Verovatno je problem sp2...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Niste trebali postaviti SP2. Ako mozete ponistite SP2 i ponovo postavite SP1.
Probajte neki od gig fajlova konvertovati u npr. halionov fajl, pa ga pokrenuti sa halionom. Cisto da vidite da li je bas do problema sa plocom. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
service pack 2 sucks major balls! Ljudima konstantno nestaju drajveri od graficke, zvucne, printera...jedan prijatelj je instalirao SP2 i nakon restarta nije vise mogao dici masinu ni u safe modu...instaliraj samo SP1 i security zakrpe s microsoft update sajta i nista vise...
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
Quote:
Grrrrrrr! |
|
|
|