|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
obicni useru, imaš i sada takve bendove tipa porcupine tree, foo fighters itd. ne možeš porediti ono što je bilo nekad i sad, to su dva potpuno različita sveta. postoji sve, u velikim količinama samo treba kopati i u svom tom đubretu pronaći nešto dobro i lepo.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
A shodno temi.. Pa msm da nema dawa kojeg nepotrebno tretiranje sa plagovima nece pokopati. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
nazad na temu. koristim S1 zato što me podseća na logic čiji interfejs volim, zato što ima apsolutno sve što mi treba i ne ograničava te bukvalno ničim. sve što hoću da izvedem mogu lepo i lako da uradim pogotovo u novoj trojci. comping mu je ludilo, takes to layers, plugin splitter po kanalu, miltiinstruments, predobro odrađena automatizacija... jedino što je malo brže u pt je audio editing i S1 nema vca ali je i to rešivo. nažalost mana je što ume da bude bagovit sa nekim 3rd party plaginovima ali sve se da rešiti ako si strpljiv, testiraš i ne trpaš u njega baš sve i svašta
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Zasto mislis da bi taj hit od U2 ili ostalih koje si naveo bio 'dugotrajan' u sadasnjem trenutku? Jednostavno se promijenio svijet. Po mom misljenju takodje pud losije strane (cisto da ne mislis da branim tezu sadasnjosti) ali tako je... Sve je brze danas. Brza je radnja filmova, brze kupujes, brze se mijenja moda, brze jednostavno zivis... Ranije si kupovao album, stavis iglu na plocu, slusas 30x prije nego doneses konacni (detaljni) sud o tome kakav je isti... Sad skines 2gb za 3min i picis po njima. I kad se sve to oduzme i sabere, kroz deceniju ili dvije imaces 'preslikanog sebe' koji ce govoriti 'eeee ono nase doba je bilo pravo vrijeme, slusaj ovu danasnju muziku i uporedi je sa drejkom'... Se la vi
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Ja brate cubase
|
|
|
#7 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Piano roll je verovatno jedini razlog zasto nisam presao sa FL-a na neki drugi DAW. Skinite demo pa procackajte, videcete.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
E druze, nemoj da se vredjas tu je FL stvarno bolji od S1 (ja inace obozavam S1) tvrdim ti to.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ja u Frutiju vise ne mogu da se snadjem, od kako sam se pocetkom 2000-ih prebacio na Cubase/Nuendo, te ubrzo naucio i Pro Tools, na svakom DAW-u se snadjem odmah, npr S1, Logic, Reaper, Samplitude, sve mi je odmah jasno, ali u FL-u uopste ne mogu da se snadjem, a s obzirom da se ne bavim sviranjem niti ikakvim komponovanjem u poslednje vreme ni nemam potrebu za piano rollom, ali bih bas voleo da probam da uporedim, mnogi se kunu u njega |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|