|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Banned
|
![]()
......
Last edited by master29; 25-02-2008 at 11:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Postoji forum koji se zove Yumidi ...... ima mnogo ljudi koji bi rado razgovarali sa tobom o ovoj temi , i verujem da bi bili vrlo srecni da te imaju tamo ...... Ovo je forum gde se tretiraju razne muzike , ali jednostavno mislim da nije prava publika za teme tipa : " Neka se javi ko radi folk " , " Ajmo folkeri svi u glas " , " Zasto svi misle da smo mi folkeri ovo ili ono , gde je tu pravda ? " ...... Moje licno misljenje ( kao producenta ) da je produkcija folk muzike vrlo losa s' obzirom na kolicinu para koje tuda kruze . Povladjuje se donosiocima novca , ne trudi se da se stvari pomere , i dalje se tretiraju isti grozni reverbi u uzasnim kolicinama , a matrice zvuce uzasno . Mislim da bi s' obzirom na celokupnu scenu i procenat slusanja , prodaje i komercijale , kvalitet proizvoda trebalo da bude na mnogo visem nivou . Kantri u Americi i cela Nesvil scena svakako to jeste ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
|
![]()
.......
Last edited by master29; 25-02-2008 at 11:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#85 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Ljudi mogu za Pikasa da kazu : " Hej pa ja mogu ovo isto " ali covek ima vrlo velika ledja za to sto je uradio . Miles Davis je SVE odsvirao ...... dok nije dosao do nivoa kad samo jedan jedini ton znaci uzasno puno ...... Quote:
Quote:
Mozda postoji jos neko objasnjenje , ako postoji ....... samo napred ![]() Pozdrav Last edited by Max; 24-02-2008 at 09:50 PM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]()
.......
Last edited by master29; 25-02-2008 at 11:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
![]()
???
Last edited by master29; 25-02-2008 at 09:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ovde si, koliko vidim, jedino ti taj koji vozi tripove i ima problem sa prepotencijom. Popricaj sa ljudima, vidi ko su i sta su, sta rade, sa kim rade, kako rade, pa onda donosi zakljucke. Tvoji postovi deluju smesno i ako je nesto pozitivno, onda je to sto nas dobro zabavljas. Tvoju pricu tumacim ovako: "Ja sam radilo Lepu Brenu, ko ste vi shugavi misevi kojima mama i tata kupuju opremu i zivite od ne znam ni ja cega... vi vredjate nas narodnjake, (mada ih niko ne vredja) ,ajmo narodnjaci u rat za slobodu! Mi narodjaci smo profesionalci, a vi kasnite... narodnjaci su danasnja popularna muzika... bla, bla, truc...".... Alo!!! Ajd? ukoci, pa malo u rikverc. Prvo! Otkud ti znas ko i sta radi? To sto mnogi ljudi nisu razmetljivci pa da o tome trube na sav glas, to ne znaci da kradu Bogu dane i ne rade nista. I mene i mnoge druge zabole kita za Nice Brenu zajedno sa filmom "Hajde da se volimo" ![]() Cenim svaki rad pa i tvoj, ali ne ocekuj da ces impresionirati nekoga takvim pricama. Na nekom decijem forumu, mozda bi i mogao. Narodnjake niko ne vredja, te ljude najcesce dozivljavamo kao svoje kolege , cesto i prijatelje i ne postoji ama bas nikakav problem, kako god ti to hteo da predstavis. Sto se tice profesionalnosti... Otkud ti znas da ja kasnim? Ja, ili neko drugi. Jesi li radio nekada nesto sa nekim od nas? Ne bih rekao... Zakljucke donosis na osnovu svojih predrasuda i ti si taj koji je netrpeljiv, a ne mi. Meni si na prvi pogled stvarno bas antipatican covek i iskreno, tekve za kakvog se prikazujes, ne zelim ni da vidim, a kamo li nesto vise... pa ti i dalje udri svoje profi priche. Ko si ti da kvalifikujes sta je danas "popularna muzika"? Odakle ti ideja da tako nesto radis? Ako ti vec pada na pamet tako nesto, pre nego sto opet izvalis takvu glupost, ukljuci TV! Nadam se da ti daljinski nije fixirani model... za BN televiziju. Posto postoje i druge televizije... i B92, i Fox i RTS, a, neces verovati, cak i marginalni MTV i VH1. Malo se informisi, ali pre toga smanji malo hvalospeve o sebi i nipodastavanje svega ostalog.
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 24-02-2008 at 11:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Senior Member
|
![]()
Sto se ustrucavate,evo ja cu:
Narodnjaci su govno!!!
![]() |
#90 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Narodna muzika ali dobra | InsaneEyes | Pricaonica | 21 | 21-09-2009 10:43 PM |
Muzika za filmove | sinisake | Promocija radova | 4 | 05-12-2008 12:00 PM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |