|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
A ti iznesi neki pravilan argument da i ja konachno nesto nauchim od tebe (koji si stariji i iskusniji) ali otkad sam na ovom forumu prochitao sam puno tvojih postova i nista edukativno od tebe nisam chuo, vec samo pokusaje "spushtanja" drugih clanova i tvoje stremljenje da budes neki autoritet, a autoritet se postaje znanjem...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Moderator
|
![]()
op op.. pochelo je.. kao i uvek..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
da, vratite se na freqvencije i freqventnost..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A sad , nemoj vise da smaras ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Od tebe teshko da cu nesto nauchiti...
I da, nemoj vishe da smarash ![]() ![]() ![]() Pozdrav Back on topic: Svejedno je reci frekvencijski ili frekvencioni Last edited by silicon science; 29-09-2008 at 04:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
moderator
|
![]()
Aj' da se oglasim ponovo,probudili ste moje lingvisticke strasti,hahah.
Elem, reci 'frekvencijski' i 'frekvencioni' su izvedene od iste reci i imaju razlicite nastavke,znaci DRUGACIJI OBLIK,a ISTO ZNACENJE. Moze se do sutra diskutovati o tome sta je pravilnije,jer u zavisnosti od ucestalosti upotrebe odredjenih reci u nasem jeziku mnoge varijante se usvajaju u jezik iz godine u godinu.Tako da je vrlo moguce da je danas i jedno i drugo pravilno (iako iskreno,ne znam). Medjutim, gorepomenuto nije slucaj i sa recima FREKVENTNI i FREKVENCIJSKI (gde je razlika I U OBLIKU I U ZNACENJU RECI) ,ne vidim sta je poenta sad i to uplitati u ovu besciljnu diskusiju... Nema potrebe bilo sta shvatati licno,niti prepucavati se oko takvih gluposti,i vredjati... Eto,ja sam iznela svoje misljenje,kao neko ko je detaljnije ucio srpski pet godina,sto naravno ne mora da znaci i da sam u pravu. Pozdravljam vas i podsecam da je u komunikaciji gramaticka greska gotovo nezametljiva u odnosu na nacin koji birate da se obracate jedni drugima. No hard feelings ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Pro Member
|
![]()
Eto, to smo barem resili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
moderator
|
![]()
![]() |
#80 |
MAO
|
![]()
ko što rekoh, "često" i "učestalost" su dva različita pojma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|