|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Ma ne mora uvod da bude kraci, ali barem zanimljiviji...pumpash ga do kraja i onda jedno veliko dizanje do: You're my (ne znam shta kazesh...support?)! Kontash?
Ma mogla bi i ova pesma da bude A1 samo da je malo drugachije (chitaj-komercijalnije ![]() Last edited by MHz; 30-05-2006 at 09:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
VIP Member
|
![]()
[quote=mhz]
A koja je poenta pitati ljude za misljenje ako si ti vec sebi ucrtao da je to To i da nema menjanja!????? Ja ti mogu reci da sam bio desetak puta u situaciji gde sam doneo snimke / pesme i meni je sve bilo super, ali se A&R ljudima nije svidelo..bilo je komentara itd i osecas se ko popisan. Ali posle parm nedelja / meseci, kad se slegne , vidis da su uglavnom bili u pravu... Danas je normalno da pesma cak pocne sa refrenom ili da refren udje najkasnije za 30-45 sekundi...Ja puno skracujem mikseve za radio za druge ljude...sve treba da se upakuje izmedju 2:30 i 3:00.!! Te verzije na albumu su album miksevi i oni se vrlo retko vrte po radiju...a inace tvoj izbor bendova se ionako malo vrti i (vrteo ) po radijima...sve zavisi sta hoces i gde hoces... Ali da se ne primaju kritike, to nije dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Member
|
![]()
[quote=DaBear]
Quote:
Ajde ti reci, jel tebi to zvuci jeftino? Ali ozbiljno te pitam! I to za duzinu kapiram skroz. Nego, ti npr. kad bi uradio remix Pieces, mislis da ima sanse da se to proturi? Ili neki club mix? To je pitanje i za MHZ i za sve ostale na forumu, mislim da to nije losa varijanta za promociju. Meni su npr. Underworld remixi Depeche odlicni.
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
|
![]()
Ej, ljudi, evo da se i ja ukljucim malo.
Vidim raspisali ste se, a ja ceo dan na putu, pa sam imao i sta da zateknem... Meni licno nije potrebno da me neko tapse po ramenu i da me hvali jer sam izuzetno svestan i kada nesto zajebem i kada uradim to dobro. Shodno tome, nemam niti razloga da padam u vatru, niti da se sukobljavam sa bilo kim zbog njegovog licnog misljenja, jer imam usi da cujem kako ovo zvuci u poredjenju sa 20 domacih produkcija i isto toliko stranih. To da li je mastering "analogno saturiran" ili "skup" (sta god to znacilo) nije bitno jer sam ja zdrave pameti i ciste savesti ( ![]() Realno mi Gorilaz zvuce bolje, ali isto tako mi pesma zvuci superiorno u 90% poredjenja sa domacom produkcijom. Ovo je mozda i moja licna zabluda, ali kontam da ako sam uspeo da cujem da mi nesto zvuci bolje, da sam kompetentan i da procenim sta nije bas na istom nivou. Sto je Dusan ("S") konstatovao da se Dule (Defragment) "krije" iza mene ili pokusava da konfrontira mene sa nekim od clanova, mislim da ne stoji jer niti sam ja lud, niti mali, pa da neko moze manipulisati samnom, ali verujem i ubedjen sam da iz njegove perspektive to mozda i stvarno tako izgleda. Ono sto meni stvarno deluje malkice maliciozno je komentar "jeftina home produkcija" sto ovo definitivno nije (ili ja treba u penziju), ali ako je to stvarno covekovo misljenje iza koga cvrsto stoji, ja to postujem kao njegov licni stav ili ukus. Ono sto je Dule propustio da kaze (verovatno da ne bi ispalo da se hvali) je da u ovom momentu ima na stolu 3 (tri) ugovora stranih labela za ceo album koji smo snimali tokom protekle godine i koji je izuzetno nahvaljen od strane izdavaca. Niko od njih nije rekao "home" ili "cheap". Niko u Strongroom-u nije izgovorio takodje te reci, te ako je od 200 ljudi "iz posla" bilo samo dobrih komentara, a ja takodje zadovoljan ucinkom, ne vidim razlog zasto bih se naljutio ili uvredio ili sta vec zbog nekoliko i negativnih kritika. Bilo bi sumnjivo da ih nema. Dakle, Artur je jedan super momak koga ja jaaako simpatisem ( samo da ne krenu glasine ![]() Hvala vam svima sto ste odvojili vreme da poslusate i prokomentarisete Duletov i moj zajednicki rad. Verujem da su sve pohvale i kritike izrecene krajnje dobronamerno i da ce i nas a i vas unaprediti barem za malo. Veliki pozdrav!
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
@Defragment
Malo sam se igrao sa pesmom, pa ako nemate nishta protiv ti i Oggy, postovao bih je u ovaj thread...javite da li se slazete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A ?to se tiče samog posla ti zna? da ja prvo tebi kao pozitivnom liku ?elim sve najbolje u onom ?to radi?, a onda ?elim uspeh svakom u ovoj zemlji koji ima elana i bori se za svoj neki muzički trip. Ali ovde sam komentarisao način pona?anja. Eto toliko, već napisah previ?e, ali ?eleo sam objasniti moju, a mo?da usput i neke tuđe reakcije.
![]() |
![]() |
#77 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
Prijatelju pustio si pesmu da ljudi prokomentarisu.I onda vec 10 postova se svadjas sa ljudima oko njhovog utiska. Pri tome pricas samo o produkciji koju (koliko sam shvatio) uzgred nisi ni radio!
I sto se tice samog snimka i mixa to zvuci jako dobro! Mislim, sta ti nudis Oggy-evu produkciju ili svoju muziku? Last edited by LACKY; 31-05-2006 at 03:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
|
![]()
Ljudi, ja sam vec pokusao da smirim situaciju, jer realno nema potrebe za takvim odnosima.
Ovde vec pocinje posledica "internet nerazumevanja" i to treba spreciti. I vi ste lose skontali Defragmenta kao nekog "ko nece da prihvati kritiku", a i on vas kao "nekog ko kritikuje bez razloga". Ja sa covekom radim vec godinu i po i da postoji mrvica takvog ponasanja kod njega, ne bih gubio ni 3 minuta svoga vremena. Isto tako dosta ljudi odavde znam i licno i posredno, ali najvise preko onoga sta oni postuju ovde i sa cime se u 99% slucajeva slazem do te mere da bi neko sa strane pomislio da je podilazenje, pa u dobrom broju puta i precutim to svoje slaganje. Verujem i znam da razlog zbog koga je Dule (Defragment) postavio pesmu na uvid, nije taj da bi ga neko tapsao po ramenu, jer ni ja to prvi niti radim, niti volim i sve vreme naseg rada smo pokusavali da otkrijemo sta to ne valja, a ne sta smo uradili kako valja. To sto je dobro, mnogo se jasnije cuje od onoga sto ne valja. Naravno, svaki autor- k'o autor, vezuje se za svoj rad i mozda unosi previse emocija u to, a pogotovo Dule koji je izuzetno posvecen tome sto stvara. Otuda mozda pogresan utisak koji njegove izjave ostavljaju, ali zato ja hladne glave to ipak mogu lepse da srocim. Dule ("S"), mislim da si ovaj put malo prenagljeno uleteo u "akciju", koju inace dobro znas da ja simpatisem ( ![]() ![]() Nadam se da sam uspeo da malo razjasnim medjuljudske odnose i da ce sad ici malo glatkije ![]() Ajd, pozdrav!
![]() |
#80 |
Moderator
|
![]()
@ mhz
To moras da vidis sa Defragmentom, sto se mene tice, ja ne polazem nikakva autorska prava, ali nemam nista protiv.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |