|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
Pazi, ljudi koji imaju tezi su na dinaru nego oni koji jedva nagrebu da bi napravili neku spravu. Iskreno, ja bi ih vec odjebao da mogu da skupim jos para za tu razliku do 23 kompleta ...nece da se baci. x0x box moze dobro da se proda, sto i planiram kako bih mogao sebi da pokrijem izradu 2 komada.
Trenutno mi je problem da kupim jos plocica jer i sam uzimam 2 plocice a i placam jos 4 iz svog dzepa za ljude koji ce nam umesto toga poslati delove.
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
![]() |
#63 |
Vibrator
|
![]()
perverzno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Jeste, priznajem da sam pomalo perverzan. Cek` jel ti to o dugmicima? aaa.. i oni su pomalo perverzni.
![]()
![]() |
#65 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Svaka cast Fibra!!! Prelepi su ti dugmici !!! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
Stvarno sjajno izgledaju!
A ocemo da dobijemo i mi takve ili radis ove samo za sebe?!? Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
Pazi, ovde ima malo zajebancije koja je malo pipavija nego lemljenje kojeg se ljudi plase, ako neko bude hteo da se zeza, moze dobti i ovakve dugmice.
![]()
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
ja sam vishe u retro fazonu, pa bih da me moje mashine podsecaju na orginal shto vishe.
ove sto ovaj lik ima su mi simpaticne: http://www.youtube.com/watch?v=j46ZQbKdRG8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Member
|
![]()
Pazi, svako moze da usminka svoj x0x kako mu volja.
Ovaj sa youtube-a tesko da potseca na original, osim sto je preprskan srebrenom bojom. Ja uopste nemam trip da pravim nesto sto izgledom potseca na TB. Bitno je da zvuci kao TB, a izgledom ce sigurno biti skroz drugaciji.
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 30-10-2007 at 02:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
ma znam da je nemoguce da vizuelno bude slican orginalu, ali moje x0x ce sigurno imati taj retro shmek.
![]() sto se zvuka tice, evo adrese sa semplovima i uporedjivanjima. inace nadam se da ce nase mashine bar za nijansu biti blize orginalu. takodje se nadam da ovo nije bash realan test, jer mi se cini da moj rebirth pravi bolji zvuk ![]() http://www.ladyada.net/make/x0xb0x/samples.html zvuk na TBu je mnogo masniji nego ovaj sa x0xa posebno kod acid paterna ![]() cini mi se da je ovde problem spajanje slajdom dubokih tonova sa visokim, da se na x0x slajd efekat oseca mnogo manje nego na 303. isti problem ima i rebirth (mada on i nema mnogo veze s ovom pricom ![]() ipak, kada sastavim mashinu, kako god da zvuci znam da ce mi se svideti i da cu biti zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |