|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
obozavam ovu stvar i slucajno sam naletio na spot na Youtube
kad ono LINIJA PROPHETA 5 a i cuje se!!!!!! bacite oko ovo je fenomenalno..nigdje nisam to vidio tako osum na spotu od Beats international di su 4x EII u liniji http://www.youtube.com/watch?v=As9hXBLZZCk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
hmmm... ali koja Rev je to?
![]() Inače odličan video. Obo?avam ovaj old school sound, jo? da je koji Jupe .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
rev 3
CEMS BABY |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
ma daj ja volim sound JP8 ali di si vidio FUNK, ELEKTRO ILI nesto americko s JP8...ili house
JP8 je electro pop i ITALO disco SYNTH..I danas electro i trance i ambijentalna mjuza pravi amer pili mooga, propeta i Obie.... znaju ameri sto grize ![]() ![]() ![]() ![]() D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
e moj Don...kad vec toliko znas o sintevima daj ih malo prouci i raspoznavaj....
![]() pa iz aviona se vidi koji je rev... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ovi bas ko da su pali sa marsa .... :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ni u tranceu isto bas nema CEM-a, osim tu i tamo Pro One. makar ja se apsolutno slazem da ko ima Rev3 bio bi lud da ga ne koristi za trance - ubija i tu stvarno dolazi do izrzaja kad sweep-as filter preko neke sekvence (sjecas se kad sam slinio dok sam ga svirao kod tebe.. ![]() jupiter 8 - new wave, UK synth pop, m jackson - thriller, american power pop (foreigner itd) i disko mid 80s (nakon prvog vala). danas psy/goa/ostlai trance.. twisted house, minimal, filmska glazba (standard). to je gdje sam ga ja cuo.. taj demo sa prophetom i minijem solidno pokazuje zasto su oni bog. bubanj je sranje ali je nebitan ovdje. njih dovjjicu nemas sta miksat , stoje u miksu ko stupovi. i nema puno efekata, samo je tip stavio analog phaser na mini to je to, i malo reverba na prophet. ko misli da ovo moze napravit na vstiju, ili vise ne cuje dobro ili je "in denial".. to sto su analogci skupi, sto se kvare i ostalo to su sve lijepi prakticni razlozi.. al nemaju veze sa onim najbitnijim - zvukom. moze biti puno "pametnije" i "prakticnije" imati sve na vstiju, ja se apsolutno slazem. al daje isti sound to je fantaziranje. da ne govorim da svaka high end ploca i dan danas, ako je na njoj stilski bitan sound analogije, ili npr rhodesa ili nekog drugog hardvera, se i dalje snima sa s tim pravim hardverom. pa nisu ti producenti ludi. ne brojim kucne demo uratke ili plasticni trance i ostalu low end produkciju. od profija, jedino broadcast i marketing/corporate/library music studiji, gdje mora bit brzo gotovo i nikog nije briga za vrhunski sound.. profitiraju od VSTija. tako i ja, kad radim fast reklamu ili corporate video (za kretene u kravatama ![]() nego Don, ajd napravi taj mini bass na juno 60.. pretvorio sam se u uvo. ![]() Last edited by clusterchord; 20-06-2007 at 01:26 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MCI Master
|
![]()
ej tomo kako nema CEMa u trance..MKS 80 je bog za trancere a da ne kazem da OB8 i mmoog su san svakog trancera...pa sh 101---itd
![]() ali hebes CEM ajmo se nac na kavi pa trkeljat po naski ...ti i ja smo dva stroma...ja 80 a ti 70...ma mator si ko moog modular ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali kunem se da sam jednom bio blizu tog bassa (recimo na 40%) i to ba? na Junu 60 - mislim da sam ga jo? furao kroz analogni chorus CE-300, ali jebiga, to je onda varanje i vi?e nije sirov Juno 60. @rogina: 106 vs. 60. Ma daj nemoj me zezat. Pa ti si mi prodao Juno 106 jeboga ja. Imao sam ga pun k. Znam kako zvuči. To je plastična igračka iz Turbo-Limač Shopa u odnosu na Juno 60. P.S. Nego, jesi ti MIDI-zirao te 60-tke? Ja sam iz Če?ke nabavio pre jebeni DCB konverter (daje ti dodatne real time LFO-e i hrpu featura!) za Juno 60 - doslovno ga pretvori u drugi synth po mogučnostima. Vrijedi svake lipe. tj svih 100 EUR. Elektroservis se zovu i stoput su bolji od onog Kentona. Eh da, i otkrio sam kako dobit treći Chorus na njemu. Ali pretpostavljam da to zna?. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |