|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Mozes i boggy-ja da pitas, i on je svoj audio test izdao pod creative commons licencom.
![]() |
#62 |
VIP Member
|
![]()
Bice bas interesantno cuti kompilaciju....
"da nije komerc, a da nije underground!" ![]() ![]() ![]() Posto ja cisto sumnjam da ce te naci puno pesama a da SVE budu u istom fazonu, ne vidim problem sa razlicitim stilovima!? Pogotovu sto je to kao neki presek elektronike kod nas. Ako nije DJ-mixed album (a ne bi trebao da bude!) onda nema problema. Kako to ovde rade (a nagledao sam se i naradio tih kompilacija) - krenu sa komercijalnijim pesmama (recimo, vocal / funky house), pa polako skrecu ka vise underground fazonu, i polako dizu tempo. (ne u pravom smislu reci - nego brze pesme pri kraju. Obicno zavrse sa nekim brzim hard house-om ili trance-om... Ja bas mislim da bi SVI stilovi trebali da budu zastupljeni. Ali na pr. da se izabere najbolja numera iz tog zanra..ili sta vec. Bilo bi jako dosadno ako je sve isti stil |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Lepo. Evo i ja se javljam. Znaci da napravim najbolje sto znam, posaljem i cekam? Ili postoji neki bilo kakav koncept?
![]() |
#65 |
Vibrator
|
![]()
uskoro objavljujemo sve pojedinosti.
predloge mozes ostaviti ovde ili posle ponoci porazgovarati na chatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.sokoj.org.yu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Zamp se brine samo za naplatu autorskih prava, a zastita autorskog djela je na http://www.dziv.hr
![]() |
#69 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Moderator
|
![]() Quote:
U Hrvatskoj i Sloveniji postoje... barem pise da ih ima. Sadrzaj BoZo Audio Test-a je video i audio materijal. Audio deo je generisan softverski, bajt po bajt je upisivan u .wav, pa je tome "prilepljen" video sa titlovima za frekvencije za olaksano citanje sa neke vece udaljenosti (kada se proverava akustika na ovaj nacin onda se mora setati po sobi, jer je "instrument" za merenje slusaocevo uvo) Autor talasnog oblika koji je sadrzaj naseg testa je Julius von Hann, austrijski meteorolog, ili preciznije, on je autor "prozorske funkcije" a samim tim i korespodentnog wavelet-a koga smo mi veoma preciznim racunanjem i kvantizacijom na 16bita formirali kao wav test, sa video titlom za tekuce frekvencije. Creative Commons je izabran najvise zato sto je registracija veoma jednostavna i nikome nista nismo placali, a u vise zemalja postoje kancelarije koje se bave zastitom autorskih prava, zasticenih na ovaj nacin... Eto, nadam se da sam malo pomogao. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rumski DAW | diviner | Obavestenja | 11 | 02-09-2006 10:22 PM |