|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-10-2011 at 03:39 PM. Reason: šumski čovek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
MAO
|
![]()
Da li sam ja jedini na ovom forumu koji misli da su sve rasprave ovog tipa bezpredmetne? Nisam bio prisutan jedno 10ak dana pri kompu, inače mi se čini da bih odavno isekao ovakvu diskusiju, jer po meni suštinski nemaju smisla. Niti ovi što cene Đuletov trud i uspeh sad misle nešto drugo o tome, niti je Žikicina škola promenila početnu tezu, o iskrenosti i sl.
Moj predlog, za koji tražim javno mišlenje, je da se ovakve teme seku u korenu, jer su suštinski offtopik, i plodno tle za bezpredmetno hejterovanje. Ako neko koga zanima taj bend i njihov boravak u pomenutom studiju, ima nešto da kaže, pita ili komentariše, kul, ali Igor je samo čekao povod da saspe kilogram svog nezadovoljstva umetničkim izrazom Z.Đukića IAKO GA TO NIKO NIJE PITAO niti je to tema ovog topika. Da li sam stvarno jedini koji uviđa besmislenost ovakvih debata, ili sam nešto istripovo u svom staljinističkom kaputu :S Enivej, ako se administracija a i korisnička većina složi, kao moderator, nastaviću sa sprovođenjem politike isključivo KONSTRUKTIVNIH debata, savetodavnog tipa i razmene iskustava sa POZITIVSTIČKIM ciljem, a ne prosto izdrndavanje koje je postalo zaštitni znak kako ovog foruma, tako i skoro celog interneta u poslednje vreme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
To je.
Verujem da si čuo za sintagmu "konstruktivna kritika", a ne verujem da si čuo za "konstruktivno aminovanje". Offtopic je kao onaj gen koji malo zabludi, izazove mutaciju i eto ti evolucije (razvoja). Inače bi sve bilo "Klasni mir i takve trice, ustajala ?abokrečina".
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Moj je stav "Jebo forum bez Offtopica", to ne znaći da se mora svugdje oftopičarit, nego ga maknuti u neki OT dio.
Šta se Van Gogha tiče, nisam se nikad uspio natjerati da ih poslušam, a pokušao sam par puta, dakle nemam šta reći o njima, nisu mi se svidjeli, a u Hrvatskoj vjerovatno nije baš puno ljudi ni čulo za njih, a kad nije u najbližem susjedstvu, onda mislim da nisu nešto naročito ni uspješni, pa mi je cijela priča nekako deplasirana. Neko je stavio nove Majke, e tu bi se mogao obrušit na "kvalitetu" gledano čisto iz mog subjektivnog kuta ali mi se ne da, jugo je vanka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pošto o Đuletovoj saradnji sa NRG Studios objektivno nemamo koga da pitamo, možemo samo da pričamo o nekim aspektima svrhovitosti te saradnje (što u suštini i činimo). Tako bar ja to vidim, kao što ne vidim da je iko prešao granicu pristojnosti u međusobnom ophođenju, kao ni u ophođenju prema Đuletu. Čovek je javna ličnost (isto koliko i Steve Jobs, na primer), a o javnim ličnostima je dozvoljeno debatovati na javnim mestima. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 19-10-2011 at 04:11 PM. Reason: slovne greške + jebem ti touchscreen tastaturu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]()
Nema nista specijalno problematicno u samoj ovoj temi.Problematicno je sto vec duze vreme opstaju SAMO ovakve teme,sve ostale imaju po par postova i kraj.Kada je zadnji put neko zakacio neki sempl spravice koju je kupio?Kada smo zadnji put radili uporedne testove itd?Kada smo imali konstruktivnu debatu u vezi te i te opreme ili takvog i takvog nacina snimanja,mixanja,editovanja ...zadnji put?Jedino mesto gde se pise usko vezano za orijentaciju foruma je dizajn i konstrukcija studija a i tamo pise uvek samo par jednih te istih ljudi.Ajde lepo da se svi setimo sto smo se registrovali bas na ovom forumu i da malo ucinimo svoje pisanje interesantnijim ljudima koji dolaze da citaju o poslu kojim se bavimo....u suprotnom ce nam ceo tracara.com doci ovamo i pretvoriti rumski u isto.Nikoga ne kritikujem,samo predlazem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
Van Gogh - LA Mix | HeatMan | Razno | 7 | 10-12-2009 05:06 AM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
Van Gogh - MTV Adria | idekius | Razno | 32 | 12-01-2008 12:12 AM |