Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-10-2011, 11:52 PM   #51
fosnex
Member

Default Re: Van Gogh in NRG Recording Studios

Quote:
Originally Posted by skansi View Post
Zanimljivo. Makar me riff neodoljivo podsjeća na Djuletovu "Kiselinu".
"Kiselina" je za ovo sok od jabuke
fosnex is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2011, 01:31 PM   #52
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Quote:
zanimljivo. Makar me riff neodoljivo podsjeća na djuletovu "kiselinu".
+1
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2011, 03:32 PM   #53
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Zanimljivo. Makar me riff neodoljivo podsjeća na Djuletovu "Kiselinu".
Što jes' jes', a ponekad i Baretovo slovo R zaliči na Đuletovo Ali Baretov vajb je ipak bliži Antifrizu nego Kiselini. Ja sam pak šumski čovek pa najradije gledam u zeleno. Iskreno se nadam da me niko neće razumeti

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 18-10-2011 at 03:39 PM. Reason: šumski čovek
awacs is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2011, 08:47 PM   #54
skansi
Junior Member

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
?to jes' jes', a ponekad i baretovo slovo r zaliči na Đuletovo ali baretov vajb je ipak bli?i antifrizu nego kiselini. Ja sam pak ?umski čovek pa najradije gledam u zeleno. Iskreno se nadam da me niko neće razumeti

Pozdrav,

vasa

:d
skansi is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2011, 03:18 AM   #55
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Da li sam ja jedini na ovom forumu koji misli da su sve rasprave ovog tipa bezpredmetne? Nisam bio prisutan jedno 10ak dana pri kompu, inače mi se čini da bih odavno isekao ovakvu diskusiju, jer po meni suštinski nemaju smisla. Niti ovi što cene Đuletov trud i uspeh sad misle nešto drugo o tome, niti je Žikicina škola promenila početnu tezu, o iskrenosti i sl.

Moj predlog, za koji tražim javno mišlenje, je da se ovakve teme seku u korenu, jer su suštinski offtopik, i plodno tle za bezpredmetno hejterovanje. Ako neko koga zanima taj bend i njihov boravak u pomenutom studiju, ima nešto da kaže, pita ili komentariše, kul, ali Igor je samo čekao povod da saspe kilogram svog nezadovoljstva umetničkim izrazom Z.Đukića IAKO GA TO NIKO NIJE PITAO niti je to tema ovog topika.

Da li sam stvarno jedini koji uviđa besmislenost ovakvih debata, ili sam nešto istripovo u svom staljinističkom kaputu :S

Enivej, ako se administracija a i korisnička većina složi, kao moderator, nastaviću sa sprovođenjem politike isključivo KONSTRUKTIVNIH debata, savetodavnog tipa i razmene iskustava sa POZITIVSTIČKIM ciljem, a ne prosto izdrndavanje koje je postalo zaštitni znak kako ovog foruma, tako i skoro celog interneta u poslednje vreme.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2011, 04:16 AM   #56
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Moj predlog, za koji tra?im javno mi?lenje, je da se ovakve teme seku u korenu, jer su su?tinski offtopik, i plodno tle za bezpredmetno hejterovanje.
Enivej, ako se administracija a i korisnička većina slo?i, kao moderator, nastaviću sa sprovođenjem politike isključivo KONSTRUKTIVNIH debata, savetodavnog tipa i razmene iskustava sa POZITIVSTIČKIM ciljem, a ne prosto izdrndavanje koje je postalo za?titni znak kako ovog foruma, tako i skoro celog interneta u poslednje vreme.
Puna podrska!!!!
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2011, 06:48 AM   #57
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
ne?to istripovo u svom staljinističkom kaputu
To je.

Verujem da si čuo za sintagmu "konstruktivna kritika", a ne verujem da si čuo za "konstruktivno aminovanje".

Offtopic je kao onaj gen koji malo zabludi, izazove mutaciju i eto ti evolucije (razvoja). Inače bi sve bilo "Klasni mir i takve trice, ustajala ?abokrečina".
Old 19-10-2011, 02:32 PM   #58
sira
Senior Member

sira's Avatar

Moj je stav "Jebo forum bez Offtopica", to ne znaći da se mora svugdje oftopičarit, nego ga maknuti u neki OT dio.

Šta se Van Gogha tiče, nisam se nikad uspio natjerati da ih poslušam, a pokušao sam par puta, dakle nemam šta reći o njima, nisu mi se svidjeli, a u Hrvatskoj vjerovatno nije baš puno ljudi ni čulo za njih, a kad nije u najbližem susjedstvu, onda mislim da nisu nešto naročito ni uspješni, pa mi je cijela priča nekako deplasirana.

Neko je stavio nove Majke, e tu bi se mogao obrušit na "kvalitetu" gledano čisto iz mog subjektivnog kuta ali mi se ne da, jugo je vanka.
sira is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2011, 02:35 PM   #59
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Da li sam ja jedini na ovom forumu koji misli da su sve rasprave ovog tipa bezpredmetne?
Šta ga znam, u opisu ovog podforuma između ostalog piše: " pricajte o svemu ostalom vezano za muziku..."

Pošto o Đuletovoj saradnji sa NRG Studios objektivno nemamo koga da pitamo, možemo samo da pričamo o nekim aspektima svrhovitosti te saradnje (što u suštini i činimo). Tako bar ja to vidim, kao što ne vidim da je iko prešao granicu pristojnosti u međusobnom ophođenju, kao ni u ophođenju prema Đuletu. Čovek je javna ličnost (isto koliko i Steve Jobs, na primer), a o javnim ličnostima je dozvoljeno debatovati na javnim mestima.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 19-10-2011 at 04:11 PM. Reason: slovne greške + jebem ti touchscreen tastaturu
awacs is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2011, 04:27 PM   #60
quake2
Banned

Nema nista specijalno problematicno u samoj ovoj temi.Problematicno je sto vec duze vreme opstaju SAMO ovakve teme,sve ostale imaju po par postova i kraj.Kada je zadnji put neko zakacio neki sempl spravice koju je kupio?Kada smo zadnji put radili uporedne testove itd?Kada smo imali konstruktivnu debatu u vezi te i te opreme ili takvog i takvog nacina snimanja,mixanja,editovanja ...zadnji put?Jedino mesto gde se pise usko vezano za orijentaciju foruma je dizajn i konstrukcija studija a i tamo pise uvek samo par jednih te istih ljudi.Ajde lepo da se svi setimo sto smo se registrovali bas na ovom forumu i da malo ucinimo svoje pisanje interesantnijim ljudima koji dolaze da citaju o poslu kojim se bavimo....u suprotnom ce nam ceo tracara.com doci ovamo i pretvoriti rumski u isto.Nikoga ne kritikujem,samo predlazem.
quake2 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules