Malo sam zakasnio sa odgovorom, pa je
ona tema u međuvremenu zaključana. Valjda je lakše zaključavati teme nego seliti off-topic postove u nove (teme).
Quote:
Originally Posted by boggy
znam da je iza krucijalnih izuma u ovoj tehnologiji upravo Xerox, ali u popularizaciji ga nisam primetio... a o tome je ovde rec.
|
Tja,
ti si odlučio da pričaš o
popularizaciji, a ja ti ni u jednom svom postu nisam protivrečio. Samo sam imao potrebu da pomenem
još ponekog ko je osmislio nešto što je zaslužilo popularizaciju.
Quote:
Kao sto si mogao da primetis, SJ ispracaju obicni ljudi, a ne inzenjeri i konstruktori... malo je neodmereno ih sve proglasavati ovcama i retardiranim budalama...
|
Ma, i Džona Lenona su obični ljudi ispraćali misleći da je on bio "vođa Bitlsa", zato što su im mediji tako prezentovali ubistvo istog. Obični ljudi
jesu ovce, nemo' se lažemo

Što pak ne znači da sebe ne smatram ovcom, iako nisam baš sasvim običan
Quote:
I dalje ne kapiram odakle ovolika negativna energija... ali dobro... to smo mi... sto rece DaBear.
|
Hehe, he, hehe

Valjda samo zato što se u zemljama trećeg sveta dostignuća Jobsove poslovne politike ne nalaze u okviru Telenor, T-Mobile, Vip, mt:s i štatijaznamkakvih paketa. Mislim, idi pa probaj da kao "običan čovek" kupiš neki Apple proizvod u Srbiji (Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Bugarskoj, Somaliji, Brazilu, Čileu), pa da pričamo o tome... jednostavno, u svetu u kom živim nije lako prepoznati tu
planetarnu dobrobit od njegovih izuma.
Pozdrav,
Vasa