|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Nema sta da se slusa, odlican mikrofon, ima pravo oggy. A lawson jos vise prija mojim usima izvini zbog cekanja, ali znas kako je kada zavisis od drugih PS spidermusic ce ici po stvari, pa idi kod njega i uzmi paket.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
|
![]()
Imas na Gearslutz-u thread. To je bilo pre jedno 8-9 meseci.
Tip je testirao Peluso mikrofone i test je zaista bio impresivan u smislu onoga sto se culo. Ne mogu da se sad tacno setim imena threada, a posto sam reinstalirao sistem pre nedelju dana(konacno), plasim se da ne znam gde su mi ti primercici, ali cu pokusati da pronadjem. Mada je verovatno brze upisati peluso u "search" na GS ![]() Isto tako je bio test Pacifike, gde se prilicno cula razlika izmedju preampa (koju ja ne cujem inace tako cesto, osim kad su bas neki karakteristicni preampi) Na zalost, nisam imao prilike licno da koristim, ali kazem. Taj Peluso zvuci bolje od 90% svih usnimaka koje slusamo ovde sa raznih malo skupljih mikrofona. Licno mi se cini da radi bolje od Classic 2 kojim sam, znas i sam, zadovoljan i prvom prilikom cu sebi priustiti taj 2247 model, ako ne budem imao prilike da ga probam, a onda "na gluvo" ![]()
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Mogu moj da vam posaljem ako hocete(oggy, max)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
He he he he ..... samo sm te cekao .....
![]() Naravno da hocu/emo ..... imas viska , ili saljes svoj ??? Pozdrav Last edited by Max; 15-05-2008 at 01:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
|
![]()
"Tvoj"?!?!?!
![]() Ne hvala... Eventualno, ako imas neku drugaricu.... ![]() ![]() ![]() E, ozbiljno... ![]() Iz prve ruke, kako se ponasa mikrofon u realnim uslovima. U poredjenju sa drugim mikrofonima koje imas, sa kojim preampima se lepo slaze i da li je po tom pitanju zahtevan. Kako se ponasa sa razlicitim izvorima zvukova, tj kao "allarounder"?
![]() |
#59 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Pro Member
|
![]()
Cim zavrsim snimanje saljem ga maxu pa probajte do mile volje
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ITB super saveti !! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 12-09-2009 12:10 AM |
korisni saveti | grada27 | Tutorijali | 0 | 15-09-2008 06:45 PM |
Pravni saveti | zolideathmetal | Pravna Pitanja | 4 | 07-02-2008 11:44 AM |
Prakticni saveti... | puRe | Tutorijali | 0 | 12-12-2004 05:53 PM |