|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
Posto ste ionak napisali da je bubanj rastiman onda to nema veze. I malo manje patroniziranja molit cu.
![]() http://www.saecollege.de/reference_m...ges/Tuning.htm Hvala na odgovoru....
![]() ![]() >>> www.myspace.com/moltencorekutina <<< >>> www.moltencore-kutina.com <<< Last edited by Koshpa; 01-04-2008 at 11:04 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
SuperModerator
|
![]()
tako je.
Google sve moze. Moz i nac devojku preko toga, i postati tata. a ima i ono Images, pa ima i slika! i to u boji ! wow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
VIP Member
|
![]()
Prvo treba da shvatis da je bubanj akusticni instrument, najcesce izradjen od drveta koje je predvidjeno da rezonira kad neko udari palicom po plastici.
Ima vise nacina da se rijesi problem mrdanja dampinga u kicku. Evans EQ Pad (koristi Google) je jedan od metoda, a mozes i sam da smislis nesto slicno. Da te nebi dalje patronizirali, ostale odgovore da potrazis kod nekog drugog. Uzivaj, srecan rad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
OMG
![]() ![]() UGL. Topic moze pod lock, a ja cu vas o tijeku snimanja izvjestavat negdje drugdje na ovom forumu...
![]() |
#55 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() uzivaj i radi. pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
Vidio sam tvoj rezime i zaista je impresivan!
![]()
![]() |
#57 |
SuperModerator
|
![]()
fala. Ne preveliko studijsko iskustvo, bilo je i toga, ali mostly live, tako da znam problematiku. A Arthur i Dvuckovic su mnooogo cesce imali dodira sa tom materijom, it's no harm poslusati ih i probati (a ako valja, i usvojiti) savete. Meni jedino nije jasno "trazis savet" pa onda kad ga dobijes opletes po istom. Dobronamerni ljudi, daju dobronameran savet, i onda naidju na Rezistonz, pa kako bi ti reagovao?? Bolje ne traziti savet, ako ces javno da ga demantujes, a pritom ga daju prilicno iskusni ljudi
![]() ... mada cini mi se da je najbolje da kad ti bubnjar trazi dobar sound, reci mu "NE DAM" ![]() ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Znas ti posto je taj zvuk....eee, to bre kosta, a i trosi se, pa ga treba cuvati
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
Ma pa nebi postavio tek toliko, naravno da cu prihvatit savjete i jesam one koji si unutar mojih manevarskih sposobnosti.
![]() A oduzit cu mu se tako sto mu sve elemente osim snera odtriggat, a to posebno mrzi. ![]()
![]() |
#60 |
Member
|
![]()
natopi deku u kadi, toplom vodom . ostavi malo da se izcijedi. ali malo. onda stavi u bas bubanj.
u ovom slucaju se stavljaju najlonske kese na mikrofone da se ne ostete ...prskanjem deke... ako su udarci toliko jaki da i potopljenu deku pomjeraju onda uzmi deku i zakucaj ekserima u bas. desetka najbolje radi. s desetkom dobijes dobar efekat i prozracan zvuk bas bubnja. ako to ne uspije . promijeni bubnjara!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-= Rumski Muzički Kalkulator - probna verzija =- | ProkDu | Audio Software | 15 | 21-09-2006 06:31 PM |
potrebni savjeti znalaca-evolution mk249c | xcirey | Computer Hardware | 3 | 05-01-2006 03:25 PM |
Polu-profi mic | Solozabal | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 25-12-2003 04:41 PM |