|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Moderator
|
![]()
......Roginator, ajde stavi neki nacrt za PSU na forum, ako je to klasicni design bez nekakvih ezotericnih komponenti ja bih uzeo samo PCB.
Imam jo? puno materiala koji mi le?i i ceka da se upotrebi..... Inace sam ti ja od oktobra nadalje svaki tjedan u zagrebu pa mogu i nabavit koje komponente iz EU, ako zatreba...... ![]() Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znam...znam... lupam bezveze. Ali valjalo je poku?ati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#54 |
VIP Member
|
![]()
Ja ne znam za koji će mi k sve ovo... i to me svi pitaju, ali nešto me vuče (pa ću razlog valjda saznat kasnije..hehe).... uglavnom, ja ću razmisliti i javiti da li bi se i ja uključila u ovu investiciju. Ali da sve radi netko drugi (naravno plaćeno).
Minimalno i maximalno (pretpostavka) moram uložiti - koliko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
MCI Master
|
![]()
evo mene...veceras cu dignuti shemu PCBa.....
+5 i +/- 15 v boggy hvala...navrijeme si Donu rekao neeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() inace bih ja imam posla preko glave ali veceras cu vam dati sve glede PSU i neku jos kalkulacijicu!!!*!!! Damir |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
MCI Master
|
![]()
Evo shematike PSU....
odabrao sam ovo jer je takav dizajn PSU a klasika iz vremena analogije..stabilan, snazan i jednostavan za samogradnju...manje vise svi dijelovi za sastavit ovakav PSU su nabavljivi i u Armeniji , Urugvaju i sl ![]() pa tu na prostorima EX YU nije problem...sve ovo proizvodile su ISKRA, RIZ, Ei ... ![]() ![]() no salu na stranu ovo je BASIC za dobar PSU.. evo shematika ![]() ovo je moj PSU...PCB sam kupio na ebay..prije x vremena!! ![]() Last edited by roginator; 20-08-2007 at 09:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
MCI Master
|
![]()
@ gregor...moze znaci i kava u ZG...ja zovem !!!!
@ anita...manje vise znam koliko ce to kostat...ne manje od 600 eura, ne vise od 700 za BASIC SISTEM..ako ga budes sama sastavljala!! ruke su tu dodatni trosak |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
|
![]()
Dogovoreno! Javim kad dolazim.....
A za power supply bi ja uzeo samo PCB....imam dobrih starih 3055 (i 3771) - + 723 puno naokolo.....to je još uvijek standard za PSU.....prvi sam napravio za CB stanicu vec 1986 po elektor nacrtu........ ![]() ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
MCI Master
|
![]()
OK cimni me na 00 385 91 722-7085
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
![]()
15.9 je veoma blizu......
![]() Idemo li dalje sa tim ili smo na pauzi? ![]() Pozdrav, Gregor
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |