Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Zoran Vračević - Vrač

Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...)

Thread Tools Display Modes
Old 30-08-2006, 12:26 AM   #51
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Malo Muzike...

Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Da li se ovo odnosi i na male tannoye? Reveal active proslu seriju (oni jednobojni)?

E, za Reveal ovo gorepomenuto pljuvanje pomnozi sa najmanje 200... I dobices moje mishljenje (krajnje objektivno) o njima!

Pozdrav...
perun is offline  
Old 30-08-2006, 12:31 AM   #52
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Nisam slusao puno monitora ali nisam primetio neku razliku u visokima kod reveal serije i npr. AIR15 serije na faxu?

Meni se bas cinilo da dynaudio vise zvuce kao hi fi nego tannoy ...
SumAnuT is offline  
Old 30-08-2006, 12:35 AM   #53
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by perun
E, za Reveal ovo gorepomenuto pljuvanje pomnozi sa najmanje 200... I dobices moje mishljenje (krajnje objektivno) o njima!

Pozdrav...
ma reveal je tragedija

Ja imam tannoy P8 i zadovoljan sam .. imam mogucnosti i sredstava da vec sutra uzmem bilo koje monitore .. ali meni se P8 jako svidja i na njima super radim
Old 30-08-2006, 12:43 AM   #54
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan
imam mogucnosti i sredstava da vec sutra uzmem bilo koje monitore .. ali meni se P8 jako svidja i na njima super radim
Pa, drago mi je ako imas sredstava za bukvalno SVE! Eto, uzmi ATC 300! A...? nije preterano skup main... nekih 70000$... Sitnica.
perun is offline  
Old 30-08-2006, 12:50 AM   #55
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by perun
Pa, drago mi je ako imas sredstava za bukvalno SVE! Eto, uzmi ATC 300! A...? nije preterano skup main... nekih 70000$... Sitnica.
Nije strasno .. Oprostis se od jedne pesme i gotovo
Old 30-08-2006, 11:48 AM   #56
tom
Senior Member

tom's Avatar

Drago mi je da se neko sjetio Stock,Aitken & Watermana.To sam slusao k`o klinac i svi su mi se sprdali! I danas to volim.Kome se svira,neka brate svira kad vec ne zna da programira ko oni!!! (To o sektasenju tzv, sviraca - po principu:kurva o postenju...)

80 su zakon bile i ostale! Najveci gust mi je na netu pronaci neka "one hit wonders" kojih se sjecam od tad:Breakfast Club(Right on track),Blue Mecedes(Love is a gun,I want to be your property),Pepsie&Shirlie(Goodbye Stranger,Heartache)

Da,da Camouflage-The great commandment.To je stvarcuga.

Sto se svi gade mainstreama???Dal neko stvarno misli da je svaki "art"/indie/alter projekat automatski kvalitetan???

Odrastao sam sa takvim seljacinama a i sad ih trpim pa mi je to valjda kompleks.

Imam aktivne Tannoye i volio bih da imam nesto drugo...(oni zeleni):o
Old 30-08-2006, 02:11 PM   #57
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

pa za razliku od 90-ih i 2000-e taj mainstream "trash" je imao nekog smeka , ja jesam mali tj najmladji (80. god) medju vama zverinama al' sam dosta uticaja pokupio upravo iz italo diska , tog pop/dance mainstrem-a,proggy diska (americka i kanadska produkcija) i sl... evo sta se desava kad je garnier pustio laid back - white horse , svi poceli da divljaju kao da je sad izasla a ne znaju da je pesma datira iz 83-e ili gomila elektroclash izdanja od 2002-2004-e ... dobro mozda je to meni mala "prednost" sto sam im'o tu srecu da su mi ujaci bili zaludjenici za muziku pa su to preneli i na mene

malo off:

celo to elektronsko ludilo u dens muzici je krenulo od lime-a sa singlom u r my magician(79 godina ako ne i ranije ne mogu da nadjem vinil ako ne i malo ranije ) mislim da bi "danasnji" producenti morali da kopaju po proslosti da bi skapirali danasnji nacin studijske tehnike i ostale forice ...
alavuk is offline  
Old 30-08-2006, 04:46 PM   #58
Sandzama
Member

Sandzama's Avatar

Zato bi neke stvari od vItalic-a i felix-a, glat, mogle da prodju pre 20 god.

Verujem da niko ovde nije gadljiv na pare...ali ipak treba malo originalnosti u svemu

Najlakse bi bilo podrpati lupove ili .mid neke diskostarudije, pretumbati malo, i eto milion marke...ali nije to to...
Sandzama is offline  
Old 30-08-2006, 04:49 PM   #59
tom
Senior Member

tom's Avatar

Mel&Kim - Respectable

I danas bi moglo da prodje ladno!!!

Mislim da su to upravo i bili SA&W.
Old 30-08-2006, 05:29 PM   #60
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sandzama
Zato bi neke stvari od vItalic-a i felix-a, glat, mogle da prodju pre 20 god.

Verujem da niko ovde nije gadljiv na pare...ali ipak treba malo originalnosti u svemu

Najlakse bi bilo podrpati lupove ili .mid neke diskostarudije, pretumbati malo, i eto milion marke...ali nije to to...

Problem je sto su vec podrpali sve lupove, uradili sve obrade i vise nema nista "za inspiraciju"!!!
A od omladine, malo ko zna da svira, svi samo seku i lepe lupove i gotove fraze....ili nabadaju sa dva prsta (ko ja! ha!..)
DaBear is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules