|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi Hvala vam svima na odgovorima...ALi ovako stoje stvari-vec sam se skoro dogovorio sa covekom, da se u bg nadjemo u petak, proverimo u nekom krajslerovom servisu auto, i ako je Ok da ga pazarim... Medjutim sa kime god da popričam u vezi PT kruzera, svi pominju preskupo odrzavanje i tesku nabavku delova i sto mi je najvaznije, to da u pozerevcu nema servisa za ovaj auto, vec da moram ici do bg sa njim, sto meni tesko pada jer mi je ovo prvi auto, nisam iskusan vozac i tesko da sam mogu voziti po Bg...(na sve ove price sam se po ko zna koji put razočarao, jer koji god auto da pomenem, svako mu nadje neku manu, a stvarno nemam više živaca da jurim automobile..ovaj mi se svidja i voleo bih da ga uzmem).
Pa bih zamolio one koji imaju nekog Ličnog iskustva sa PT kruzerom, da ih iznesu, u smislu cene delova, odrzavanja, automatskog menjača (do sutra plz). A što se tiče potrošnje, jbg... nisam stalno u autu, ne prelazim mnogo kilometara, tako da i ako bude koji litar više, preživeću... Last edited by Nemania; 04-05-2011 at 09:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Vozio sam ga jednom prije par god nekih recimo 200km i fin je auto. Malo mi je smetalo sto si u sjedistu visok, tj autobusast
![]() Ne mogu da ti kazem iz prve ruke za konkretan model, ali iz relativno slicne ruke mogu.. A to je da bih izbjegavao te automobile kojih ima jedan u par hiljada na ulici! Ne zbog toga sto su losi jer to sto ih nema mnogo ne mora da znaci nista.. Vec zbog toga sto ce nase balkanske hijene tako dobro da te oderu za kesh pri svakoj popravci koja ti bude trebala.. A trebace ti koliko god da je auto kvalitetan. Pa josh ako se desi da nema djelova, pa cekas... Pa kad stignu djelovi opet moras busom u bg za njih, bla-bla... Pod br 2. Kad kupujes polovan auto koji je presao ko zna koliko hiljada km, moja topla preporuka ti je da mu promijenis odma glavni 'remen' kais. Tu ne mozes 'odokativno' da vidis jel star i koliko ce da traje.. Jer ako ti to pukne bice servisa u ko zna kojem iznosu (to vazi za sva kola). Plus ne vjerujem da je to bas prejeftino za chrysler-a. Pod br 3. To sto pricas da neces prelaziti veci proj km, vazi ![]() Ali mu je linija za smuvat neku dugonogu u cizmama vrh! ![]()
![]() |
#44 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi p.s. ... a obisao sam Hyndai, Dacia, Skoda, Opel, Volkswagen, KIA, Toyota, Nissan, Shevrolet itd. ali ne Chrysler
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 04-05-2011 at 11:50 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Na 'hijene' sam mislio u smislu sto je model automobila manje cest i + je americki, to vece pare traze za djelove...
U biti tako ne bi trebalo da bude za pt cruiser jer je to auto neke srednje klase poput golfa, ali bojim se da jeste. U sv. slucaju treba provjeriti prije kupovine.
![]() |
#46 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Te me ne bi zacudilo da su Chrysleru sasvim normalni, oslobodjeni svakog sterotipa, ali svakako treba proveriti, nisam bio u njihovom predstavnistvu. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 05-05-2011 at 12:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Moderator
|
![]() Quote:
50000 automobila u BG, nek sagori litar goriva vise dnevno nego sto treba, zbog guzvi, to je 50T dnevno (gubitka), i neka je 1EUR cena goriva (a nije) to znaci oko 50000EUR bacenih dnevno. pa puta 365 dana je 18.25 mil. EUR (godisnje) odnosno 182.5 mil. EUR za deset godina... ne znam koliko se mostova moze napraviti za 200 mil. eura... ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 05-05-2011 at 01:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Nasao sam auto koji definitivno uzimam. To je PT cruiser. E sad mi treba savet od iskusnih oko delova.Evo o cemu se radi:
Majstor mi je rekao da na mom buducem autu treba raditi veliki servis, tako da imam sveze informacije za cene originalnih delova i postavicu ih dole. Ali pre toga imam jedno pitanje-Kada se saberu cene svih ovih delova koji su mi potrebni, iz ovlascene prodavnice, izadje oko 85000din, ili 850e!!! Raspitao sam se i u nekim radnjama koji mi prodaju delove koji nisu originalni i tvrde da su iz nemacke i da odgovaraju takodje PT-ju (mada ja sumljam i mislim da je kina ili turska) u pitanju...elem ukupno svi ti delovi koji kao originalni kostaju 850e, ovde su 35000 din ili 350e. Posavetovao sam se sa nekim ljudima i vecina njih mi preporucuje originale, ali drasticna je razlika izmedju njih i ovih "neoriginala", pa sam mislio napraviti neku zlatnu sredinu.. Zeleo bih da mi preporucite (ko se razume) koji bi od sledecih delova MORALI da budu originalni iz ovlascene prodavnice, a koji bi mogli da prodju kao "zamena" to jest iz neke druge radnje.. Hvala unapred na pravim odgovorima (koji mi trebaju sto hitnije jer za koji dan treba da narucim delove). Evo spiska sta mi je potrebno i cena originala: zubcaasti kais -11,970 ?paner zupčastog kai?a-19648 (hidraulicni) roler sa nosačem 15163 roler trkač-6380 vodena pumpa-13767 dihtung vodene pumpe-683 PK kai? -1597 prednje pčočice 9757 zadnje plčočice 8071 filter ulja 1326 filter vazduha 1840 filter menjača 4300 P.S. Inace uzimam PT 2001god, automatik 2.0 benz. 127000 pravih, uvoz svajcarska. Samo da podsetim da mi je ovo prvi auto, zato uzimam automatik, a posto sigurno necu prelaziti mnogo kilometara potrosnja mi nije problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
relese auto | loscolorados | Audio Produkcija - Osnove | 5 | 03-01-2011 04:41 PM |
Auto-Align | Mika Technika | Audio Software | 8 | 23-07-2010 06:03 PM |
Auto log-out | nESbo | Predlozi i sugestije | 4 | 16-10-2006 02:25 PM |