|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
A muziku kad stvaras,ako je vec volis,onda je stvaras za sebe,svoj bend ili sta vec,ili,ako zelis od toga da zaradis,onda je prostituises na koji vec nacin. I to je sva filozofija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Pa eto skupina drugara...mislim da si se ti nasao u toj prici pa si morao nesto reci u odbranu necega sto nisam rekao...Mislim da je u Srbiji muzika u corsokaku i da je veoma nekvalitetna ..cast izuzetcima.I dalje mislim da su veoma stetne Tute i Mute i nekakvi kvazi autori i aranzeri koji prave pesme sa imbecilnim nazivima i jadnom muzickom formom..Mozda su oni za nekog super face?Nadam se da ce nesto da se promeni..jer po meni muzika je art jedino ako je no compromis i ako je iz srca..A odavno nema nikog ko je rekao nesto..Zbog toga su vecina pesama iz 80-tih ozbiljna muzika za sve danas..Sta reci,samo napred,radite pesme sa imenima poput stikla,tacna,babina marama,i uzimajte po svojih 300e ili 1300..i igrajte se sa plagovima to je super...prodajte i to mleko i hleb
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dal bi ti odbio da mixas neko njesra u tvom studiju zato sto se to kosi sa tvojim sistemom vrednosti...a treba da hranis zenu i decu od toga npr. Sa druge strane to bi znacilo da vozac autobusa treba da kaze: e tebe necu da vozim ne svidja mi se tvoja lichnost izadji napolje kad udje Karlesusa ili ko vec..... Ili da si na primer Beki Bekic i udjes u radnju i kazes dajte mi Lebac i Mleko a prodavac ti kaze e ne dam tebi ti kvaris omladinu izadji napolje..... a on ode u radnju preko puta i kupi..... a uzgred sve se slazem sa tobom po pitanju tvojih stavova o domacoj muzickoj sceni.... ali da bi tome stao na put onda moras da ides potplatis Miku iZiku i Peru i ostale koji diluju Lebac i Mleko , i da im das po sto jura i kazes ako dodje Beki ne dajte mu leba .....ako uopste mislis da Beki rikne od gladi... E tako i ovde kad ti dodju neki Jashari i i ekipa a ti im kazes dovidjenja necu da ucestvujem u vasoj raboti.... On ode kod Tute i Mute...i zavrsi poso... Al celu stvar otezava sto je u zemlji opste njesra i nemoz za leba napabirchit....i prinudjen si da saradjujes i sa dripcima da bi preziveo i kasnuije kad se stvore uslovi dignesh revoluciju ![]() Strpljen spashen....ukoliko se u medjuvremenu ne desi opsta propas' ali i to je neki vid cicscenja planete od djibera... I ja mislim da vecinu tih zvezda treba zatvoriti jer ako im samo onesposobis glasne zice ..plejbekovace...i dalje ...bitno je da se skinu gole..... ![]() Said But Thrue ovo sve o cemu ti pricas tiche se opste muuzicke revolucije pocetak bune protiv ''producenata'' a to tesko da ce da se desi dok su svi ovako ushushkani u shushku (pare).... zato ne treba prodavat guzicu ako si mentalno jak da prezivis u blagom siromastvu.... Leba Igara i Krvi .....i narod miran ...rekli odavno.... Ima se leba ....na tvu non stop mrdaljke....jbt gledam samo mog tjaleta kako se upecao u Grand..... Udari choveka tamo de je najslabiji....pusti mu golotinju i on se zalepi za katodnu cev TV-a... A shto mu pride serviras i jos deset degradirajucih dusevnih otrova u vidu muzike... Ah ko to mari ...to ni ne znas ..kad se naviknes...ni ne znas da si se promenio kad se vec pomenish...tada gledas stvari novim ochima.... E sad da se vratim na temu...zamisli neko uchio da bude moler.....i sad odjednom sirotinja raja ne ne zove vishe molera....kreche sami ..kriza ovo ono.... A molera zovu samo MonopoloKapitalisti spahije dahije kich pevachi i ostali.... Ako odbijes da krechish njima ...neams leba za u kucu... npr ja mislim da bi odbio...mada je pitanje sta bi bilo kad bi se nasho ne daj Boze u toj situaciji... Ali tako moram da razumem i ljude koji nemaju izbora....danas.... Zamisli ceo zivot se skolovao da bude snimatelj producent aranzer.....kompozitor....ruke mu bele ..........ne ume da kopa.......a dolaze samo Dzidzani da traze uslugu....sta on jadan da radi ako samo tu ima posla Rock nam je mrtav sveo se na par kucnih studija....sve ode nizbrdo Al ti sad tu budi pametan Shta mozes ako ne dignesh kuku i motiku......al na primer on ti kaze i ja bi rado u revoluciju al je nemam kkuku a ni motiku ja sam producent.....el moze keystation od 88 dirki? Lansira se danas i mnogo lepe mjuze al hipnotisana masa oce mrdaljke i da im dujsa neki compressed rumba bit...jesmo degradirali smo do jaja.... zato ne volem Kusturica filmove gde roksa neki bit a ljudi bacaju pare na trube razbijaju chashe.... Dodushe ta zaraza vata i strance sve vishe dolaze u nashe kavane i guche...da dujsaju i lome ![]() slika sveta.... shta li....kolektivno ne zadovoljstvo...pa se bezi u kratka ludila... E sad zamisli kolko je napeto kad ljudi moraju tako da se prazne da se ne bi ujedali.... i kako sad art kad bolest polako vata i artiste......mozda bi jedan potop resio stvar ![]() i opet kazem sad ti tu bidu pametan..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Korenjak mu je dao...IZ KORENA !!!!
![]() |
#45 | |
VIP Member
|
![]()
Svaka čast Korenjak
![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa P.S. a ovo je sve to, samo rečeno u dve rečenice: Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-12-2009 at 12:26 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
malo sam se zaneo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Komponovanje, pisanje tekstova, to je nesto drugo. Steta sto imas ruzan stav, on mnogo govori o tebi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Moguce je da si u pravu..mada..mislim da moze jos mnogo toga da se kaze u muzici i da nije sve tako crno -nego su se i pametni nasli u cudu i gledaju farmu pa je i njima neka protuva- zvezda i oni prihvataju zivot takvim jer je tako lakse..Uzmi crkavicu,slusaj zenu i tuta mutu,nemoj da sanjas..boli te k...sto bi ti na vetrenjace?Ali si tako mrtav za mene..nemas snova,ne postojis.Mislim da kada bi se od nas stvari menjale da bi mnbogo toga mogli da ucinimo..matory kada ti dodje neko ko je polupismen i ne pere zube,sa rolexom na ruci i mobilnim od soma da ga snimas,objasni mu da je u crnoj rupi doslo do zabune i da je sve kako treba on bi verovatno dogurao samo do desetara.Ako si u poslu znas da ti takvi uvek ostanu kratki i pokusavaju da ti ne plate...tako da gde ces stari moj sa tih 500e?Ako je doslo dotle da moras da uzmes tih 500e od sabana uzmi stari...a koji ce ti onda 480l ili uad?Za njegovu pricu i njegovu pesmu je ok i soundblaster..narod i onako ne razlikuje kvalitet..ne mozes kamenje da pakujes u sjajni papir- ne ide...Na zalost svi su sagli glave i nemaju m... za istinu...tako da dozivecete svasta sa tim polusvetom..cuh da je jedan nas cuveni snimatelj i tucen od nekih krimi zvezda sto je meni jako smesno...??Mozda ce i meni da postane ok da snimam neke ribe u tigrastom..neznam..znam da su teska vremena ali ne mogu da prestanem da citam Ducica i predjem na Anabelu Basalo jer je to sada u tigrastoj i tupavoj zemlji ok..Nas je posao da menjamo,smisljamo i govorimo istinu....ne zelim da mi se sopstvena deca jednog dana smeju...
![]() Last edited by nokash974; 20-12-2009 at 02:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Jel ovo moguce obrisali mi post.
Molim moderatora da kad obrishe post posalje bar privatnu ili javnu poruku zasto je to uradio.... Ovako brishu se postovi...ponavljaju greske jer se ni ne zna razlog..... pozdrav bolje da me upozorish konkretno...pa cu makar znati kako da zavijem formu da post ne bude obrisan |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako radi čulo sluha? | SumAnuT | Audio Produkcija - Osnove | 0 | 02-07-2009 07:02 PM |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
Covek ima, nema sta nema | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 11-07-2008 04:13 PM |