|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Pa sta su svi Hrdverski Lexiconi! DSP su svi samo malo autisticni, ASEBU I SPDIF komunikativni.
Dodaj 960-tici USB interfce ili PCI, uradi driver i soft podrsku i dobio si to sto kazes. Znaci to imaju, treba samo interface. Last edited by LACKY; 11-10-2009 at 12:52 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#43 |
Mason
|
![]()
Pa ?ta je PCM 96, ako nije DSP karta? Ljudi čak napravili i plug-in za njega, da ne bi ustajao da ?teleuje? reverb...
![]() |
#44 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa P.S. Ali ovo za rasprodaju algoritama na parče mislim da stoji.
![]() |
![]() |
#45 |
Mason
|
![]()
Lako moguće... Kad to radi TC, za?to ne bi i oni jednog dana...
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Ocito je da se kod njih nesto krupno desava. 960 su prestali da proizvode. Verovatno je i njih zakacila kriza. Pogledaj samo SSL kako prezivljava (on je dobar primer), cime se sve dovijaju nebili opstali. Od prizvodjaca (recimo) ozbiljnih mixera jedino se API drzi pristojno (mada se i oni bave sitnurijama sve vise). Svi ostali su ili propali ili su u jezivom prestrktuiranju na digitaliju.
Nikome danas nije lako. Pogotovo sto gomila sitnih manufaktura proizvodi ono sto danasnji konzumentima treba. Parce ozbiljnog prempa, kompresor i onda u digitalni domen. Last edited by LACKY; 11-10-2009 at 01:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 11-10-2009 at 01:27 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Rogi nije bilo namjera te uvrijedit, vec u kontekst kazem od do, a sta se tice 480L meni odlično radi ali ga vise nemam.
A sude i posude. Svi ga imamo ali ono: STO JE BOLJE?????? Svakome nest i stalno prepirke. Kako Quake kaze narodne ja čuo onu ......................." o ukusima se ne raspravlja" ........... ........Već daje mišljenje da se neko ne uvrijedi p.s. a u u glavi ( "ipak ja bolje znam") BITNO.... koristi dok možeš, kad ne ide u muzej ili pokopaj, živio kineski natalitet..................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
MCI Master
|
![]()
.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
X-Verb -Duende----Najbolji plugin reverb ikada | den | DSP forum | 30 | 17-06-2011 09:53 PM |
:: Tascam najavio Gigapulse reverb :: | lesha | Audio Software | 3 | 30-08-2005 03:04 PM |
Preporuka za neki impuls-reverb plugin ? | acaradio | Audio Software | 46 | 10-05-2005 08:25 AM |