|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 |
|
MAO
|
itchy!
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Moderator
|
Quote:
Nije mi ovo bas najjasnije Tesko da je izbor mogao pasti na bolje ljude (naravno, ovo samo kao moj subjektivan stav).Niksu, na zalost ne poznajem, ali za Voju vezujem jedne od najlepsih trenutaka bavljenja muzikom i studijskog rada. On je covek daleko od tehnoloskog genija, ali ima poseban talenat da te najsumornijeg razvedri i da iz svakoga izvuce njegov maximum. Utoliko mi nije jasan samo ovaj komentar... Nista licno. Postovanje. Nazad na temu: To koliko ko uzima nadoknade za svoj rad, ne zavisi samo od kvaliteta istog, vec umnogome i od vestine da neko svoj rad unovci. Generalno, posmatranje necijeg rada kroz prizmu zaradjene sume za isti, najcesce nije validno i ne daje pravu sliku njegove vrednosti, ali to nije razlog da se bilo ko zbog iste stvari niti pljuje, niti dize u nebesa. Muzika je muzika, a naplacivanje je cist biznis.
|
|
|
|
#43 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#44 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
![]() p.s. Tebi licno - Izgleda da ti smetaju svi oni koji nisu u tvom klanu? Ajde malo procitaj nesto o demokratiji!! Last edited by Mogli; 15-11-2006 at 06:43 AM. |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Znam da niko niš ne misli loše,pogotovo ne Dabear,čovek je u Londonu,ima svoj poso i vjerojatno mu je ovakva rasprava čisto trivijalna ,meni je zapravo vrlo simpatičan lik,kao uostalom i cijela ekipa na ovom forumu.
Last edited by zoolander; 15-11-2006 at 07:29 AM. |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Mason
|
Dobro Mogli, eto, rekao si svoje misljenje o meni
Super, ako te to cini srecnim, a ja obecavam da cu biti strasno tuzan i nesrecan zbog toga narednih nedelju dana i gorko cu plakati ne bih li okajao grehe, posto si upravo i meni i drugima otvorio ochi kako sam ja zapravo zao ... A jel' ces sada da prestanes da svaku temu pretvaras u svoje priche o ocenama moderatora (kako fizickim, isto tako i psihickim), ili da te banujemo dok te ne prodju tripovi vodjenja hajki? ![]() Drzi se pravilnika, necemo 100 tema da zakljucavamo zbog tebe!!!
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 15-11-2006 at 10:19 AM. |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Aranzer je Voja , takodje ...... zvao me je na snimanje , kad su radili kod Vlade Negovanovica , doduse pesme su bile na zacetku , pa sam cuo samo demose .... Bassystem je svirao bas na nekoliko pesama , po nasoj preporuci ![]() Mislim da ce ono sto ce biti tanko na albumu biti autorski potpis , jer koliko sam shvatio , sve pesme ce biti Zdravkove . Znam da je Slowstar ovde izgubio gazu , ali poslusajte Bajagin poslednji album .... Voja , od kako se vratio iz Kanade super radi ..... Bajagin album je za mene pravo produkcijsko osvezenje ... Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
MAO
|
Zdravkove pesme ? To bih voleo da čujem... da me neko ne shvati pogrešno, jednostavno nisam znao da je uopšte u stanju za tako nešto... činilo mi se kao da ceo život peva tuđe pesme.
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Pro Member
|
Quote:
) su Zdravkove pesme ..... mislim da album nije bas prosao ( ne slusam Zdravka , ovo su informacije od prijatelja ) .... proveri na par sajtova pa vidi .......Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Pro Member
|
Quote:
tu mislim na kompozitore, "aranzere", "producente", pa i sve ostale... Zamisli osobu koja bi volela da bude hirurg, koja samouvereno ulazi u operacionu salu, uzima skalpel i kaze: "Ja sam moderan, mlad hirurg, imam nova shvatanja, ovi ostali su sablonizirani i zastareli, sad cu ja ovaj mozak ocas posla da operisem"...e pa ISTE su takve posledice i po muziku, kada neuki, ambiciozni, i netalentovani krenu da se "bave" produciranjem, aranziranjem, i slicnim...komponovanje pesama je tu jos i najmanji problem, ako postoji neko ko ce da "sredi" estetsko - formalno - harmonske brljotine... Nadam se da ovoga puta necu biti pogresno shvacen, sto je ucestalo u poslednje vreme... Pozdrav, sve najbolje...
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|