|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Ma ima, ima i to samo ne izgleda bas kao UAD ili Powercore. Cini mi se da je to neko ovde vec pomenuo ali nisam stigao da komentarisem pa evo se sad ukazala prilika. Masina se zove Receptor a proizvodjac je Muse.
http://www.museresearch.com/index1.php ...i radi sa svim i svacim. Instaliraj sta ti padne na pamet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ivan Lekic
|
![]()
@Tonalino
![]() ![]() Sta ti imas od opreme? mislim nesto znacajno sto je vredno spomenuti? :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Pored ovoga:
http://www.rumski.com/rumski/phpBB2/...r=asc&start=90 tu je i taj Receptor od Muse Research a onda jos metar nekakvih sprava. Alesis ION, Triton Extreme (ne znam sta ce mi), Ensoniq TS10, jedan matori Moog, Roland TR909, Yamaha DM1000 mikser, Lexicon PCM91, TC M3000, TC M-One, Avalon mic preamp, dva Drawmer i jedan Symetrics kompresor, dva Neumana i jedan AKG mikrofon, Genelec monitore ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() P.S. Jasno mi je sada zasto imas ovakva misljenja o EMU ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Ma nisu to misljenja o niskobudzetnim spravama. Tu skoro da nema pravila. Ponekad moze i jeftina stvarcica da bude dobra. Eto ti na primer EMU 1820m.
A nalazim se u Nemackoj i radim, ma sta radim, kopam burazeru, kopam u jednom studiju k'o crnac, od jutra do sutra. Poceo sam da licim na TFT monitore i na Nuendo i ProTools. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Aaa nije valjda da radis kod nekog studiju? znaci oprema je iz studija gde radis? nije tvoj studio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
@Sandrob
A i ne mora da bude nijedna od ovih masina. Kad ti je toliko stalo do Convolution Reverba sto ne sklopis jos jedan PC i spojis ga preko FX Teleporta sa master masinom pa otvaraj onda Waves IR koliko ti treba (ma ne bas koliko hoces, al' bice ti dovoljno garant). To ce biti i najbolje i najpovoljnije resenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
Ma nemam ja nista protiv nijedne karte nego sto mi ih je pun *##*?*.
A...jok, jok. Oprema je moja a radim i u drugom i u tom svom studiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Ma koje crno bravo, a sto zena 'oce da me ostavi, sto deca piju i puse, boga pitaj mozda se i drogiraju (daleko bilo), to nikom nista, a...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo napokon nesto ozbiljno... | kVu | Promocija radova | 30 | 14-12-2008 02:22 PM |
UAD-1 - napokon limiter!!! (i rasprava o masteringu) | SandRob | DSP forum | 54 | 10-02-2005 07:42 PM |