|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
ton magistar
|
![]() ![]() ![]() :roll: ma san ja procita prin nego si prominila... ali necu nikomu rec... narocito ne vlasniku... ne diraj (mu) lava dok spava ![]()
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja vrag?!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ton magistar
|
![]()
i kazes skace cpu i pucketa? hm
![]()
![]() |
#34 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ma lavic se probudio!!!! ![]() Znas sto, imam problema ovih dana sto ne uspijevam nista ozbiljno niti pametno reci. Dobra strana sveg je sto uspijevam nasmijati ljude oko sebe (i izbrisati post naknadno..).. ali losa je sto ne znam i ne mogu stati i sto vec pricam i gluposti, a nema svugdje opcije UNDO... Jedino sto me smiruje su trtajuni i sladoledi... i nista drugo! :oops: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Bez obzira na to, bas mi se svidja ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
VIP Member
|
![]()
Kako ova tema nije dovrsena - evo mene s pitanjem
(ispricavam se sto sam ovo isto pitanje postavila tamo na aktualnoj temi pucketanja....) A mene stvarno muci ovo pucketanje s EAST WEST software-om (odmah da iskoristim priliku pa da pitam) i to ne cijelim nego samo onim dijelom koji je na s-ata 160 GB hardu. I sjetih se ja danas renderirati te trake s tim EW software-om i unatoc tome, renderiralo se takoder sa pucketanjem!!!!! To onda znaci, sto? Da je problem u cemu? Mislim, da je preopterecen sustav, bar u ovom slucaju ne bi bilo pucketanja i osim toga nema sanse da je preopterecen kad sve ostalo radi sa puuuuno vise rama i polifonije i sveg. Jeli moguce da je arhiva ostecena na taj nacin da pucketa?!! Ali znaci, vratimo se na pitanje... ako se niti ne renderira bez pucketanja - locirani problem je gdje? u cemu? Poludit cu s time..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
da li east-west ima gumbic "BOUNCE"? ukljuci ga ako nisi...mozda pomogne pri baunsanju ako nista drugo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
VIP Member
|
![]()
Samo da javim i zatvorim temu.
Problem rijesen. STvar je bila u ostecenoj arhivi. Ne u kompu, amd-u ili intelu, premalo rama i ne znam ceg..... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
East West Boesendorfer | STUDIOTON | Audio Software | 22 | 29-06-2004 07:31 AM |