|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
hi! i mene to se dosta cesto desava, odjednom zatvori se cubase sx..bez nikakav warning ili neki errormessage... ![]() ![]() zato sad radim samo sa reason sve funkcionise perfekt ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Da li moze da mi radi Cubase SX na 266 MHz i 128 ram. Video sam da imam taj program pa bih ga malo isprobao i da li mogu u Cubase-u da pravim muziku bez icega tj. bez upotreba klavijatura.
![]() |
#34 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Uostalom, sacekaj pa instaliraj na novi kompjuter. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderator
|
![]()
definitivno ne moze na toj brzini i sa toliko rama...ali mozes u Cubase-u da radis iskljucivo sa waveovima za sta i jeste bolji nego sa midijem
![]() |
#36 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderator
|
![]()
cini mi se neka vrsta zakrpe za wavesove pluginove koji nisu radili u Sx-u...mozda gresim neka me neko ispravi
![]() |
#38 |
Administrator
|
![]()
Waveshell je mali VST plugin koji pri ucitavanju SX-a (ili nekog drugog VST hosta) ubacuje sve Wavesove pluginove kao VST (iako su DirectX) i omogucuje koriscenje automacije te je prakticniji nego koriscenje pluginova kao DirectX.
Isto to postoji i za ProToolse u vidu RTAS Waveshella. VST Waveshell 4 je imao nekih problema (pogotovu sa Nuendom) te su izbacili njegovu reviziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
ton magistar
|
![]()
da. pretpostavja san da je to to, ali nisan moga provjerit, jer sam ja taj file izbrisao odmah nakon instalacije wavesovog paketa.
naime, svaki put kod otvaranja cubase-a vst32 su mi se izlistavali wavesovi pluginovi, ali ih nakon toga svejedno nisan moga koristit kao vst, nego samo ko direct-x? moze bit da je to zato sto ja jos uvik koristin stari cubase vst32? btw: ako neko ima updatean waveshell, moli bi ga da mi ga posalje na emajl, jer bi voli wavese koristit ko vst pluginove? :roll:
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |