|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ja se malo igrao,ovo je dakle bez pretenzija da se bilo sta dokazuje i ne predstavlja nikakav test.
Nekolicina ljudi mi je rekla da efekat cim ga ukljucis,bez da ista diras na njemu - vec "nesto" uradi sa zvukom. I sam sam skontao da toga ima,pa sam nesto hteo da isprobam. Dakle imate ispod okacena dva fajla. To je neka tonska proba,nije ni bitno,ali je samo na brzaka izmiksano koristeci iskljucivo volume i pan i nista drugo! Dakle bez efekata,totalno suvo,bez icega na masteru ,suvo - suvcijato... Prvi fajl je takav, a na drugom je na svih 13-14 kanala popaljen po jedan Pultec, s' tim da NISTA nije pipnuto na njemu! Dakle samo upalim i ne diram! Znaci isti mix,sve isto,sa po jednim Pultecom na svakom kanalu. Mozda nekome ovo bude interesantno,meni se jaaako dopalo...!To je mp3,ali "govedji" od 320kbps... Dry mix.mp3 Pultec mix.mp3 Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za ljubitelje rhodesa ... | darkstar | Pricaonica | 4 | 14-09-2009 11:52 AM |
Fairchild 670 and Pultec plugin test using UAD, T-Racks and URS | shashko | Audio Software | 0 | 18-06-2009 12:10 PM |
Pitanje za ljubitelje behringera | Srjahn | DSP forum | 2 | 02-03-2009 10:13 PM |
Fairchild i Pultec by Waves | Max | Audio Software | 19 | 14-06-2008 12:55 PM |
za ljubitelje modularnih monstruma | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 07-06-2006 06:43 PM |