Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2008, 08:02 AM   #31
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Default Re: Mali oglasi?

Poshto ce Oggy da brise temu u instrumentima i studijskoj opremi prebacujem ovaj moj predlog ovde:

Ili limitirati clanove koji prevezbaju (preteraju) u trgovini!

Takodje mozda bi bilo ok resenje da se ima pravo jednom mesecno bumpovati oglas, ili da se pri editingu istog posta , taj post postavina prvu i drugu stranu odeljka malih oglasa, a da se pravo editinga ogranici na jednom ili dva puta mesecno?

pozdrav
korenjak is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 09:16 AM   #32
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Default Re: Mali oglasi?

Quote:
Originally Posted by korenjak View Post
Poshto ce Oggy da brise temu u instrumentima i studijskoj opremi prebacujem ovaj moj predlog ovde:

Ili limitirati clanove koji prevezbaju (preteraju) u trgovini!

Takodje mozda bi bilo ok resenje da se ima pravo jednom mesecno bumpovati oglas, ili da se pri editingu istog posta , taj post postavina prvu i drugu stranu odeljka malih oglasa, a da se pravo editinga ogranici na jednom ili dva puta mesecno?

pozdrav

I ja sam tako mislio...da se nekako utvrdi koji je dozvoljeni broj bampovanja (kad oglas padne na 3. stranu ili posle nedelju dana ili jednom mesecno). Ima ljudi koji se ne bave trgovinom i preprodajom (vecina ja mislim) a zele da promene tekst oglasa, odnosno cenu.

Kako sad stvari stoje kada neko promeni oglas, on i dalje ostaje *sahranjen* negde na 10. strani i ne postoji nikakav pokazatelj toga da je nastala bilo kakva promena u medjuvremenu?

Mislim da je ok da postoji neki limit u vezi sa brojem postova pre nego sto ljudi budu u mogucnosti da postave oglas zato sto to sluzi kao neka vrsta zastite od nepoznatih baraba . Ja cu uvek pre da kupim/prodam spravu nekome sa foruma jer je ovo ipak zatvoreni krug ljudi koji se manje vise znaju (bar virtuelno - Clustere ajde opet neki koncerat da se upoznamo svi ).

S druge strane, ne razumem na koji ce nacin nova pravila da uticu na *trgovce*. Imaju preko 100 post-ova i mogu uvek da postave novi thread za novu spravu. Ili onda da bude definisano i koji je dozvoljeni broj oglasa nedeljno, mesecno, godisnje, sta god...
fischek is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules