|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Uvek ja moram nesto pametno da kazem
![]() Ma da, bre.....Ivanov Avalon je stvarno hiend preamp (M5) 1ch kosta oko 1500e. Moj trident koji sam stidljivo ukljucio pored avalona je sprava vise od 3 puta jeftinija po kanalu. E sad, razlike nije da nema, ali je u boji nista sto se ne moze nadomestiti EQom, sve drugo, rezolucija, prostornost, dinamika, je da kazem tu negde (dobro se drzi trident, hocu reci). Jedino sto avalon ima headrum u tri lepe i nema sanse da ga zakucas, a trident ipak ne moze toliko da proguta. A mikrofoni..... eeeee ![]()
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Last edited by 66musicman; 01-03-2008 at 02:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]() Ovo je potpuno pogresno , inflator dodaje harmonike i kad su ga pravili ideja im nije bila da bude cist nego da na odredjeni nacin ( dodatkom parnih harmonika )imitira glasnoscu lampaskih pojacala ..... Tako da od transparentnosti tu nema nista ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
jeste, ali kada ga dignesh za +3db (approx), i uporedish sa istim gainom od +3db u warmeru, transparentniji je.. tj, losh mi je izraz.. najzivlji je..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
eee hvala dru?tvo...dobre informacije....Stavit ću tu par trekova...ali nemam net(zato sam i rijeđe tu), pa će mi to napraviti frend
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|