|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Nesto volim da iskopavam teme.......
A da li je merodavno pustiti test signal iz Nuenda, pa kao nesto slusati.......?
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
pa kad je forum u stanju kliničke smrti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
ortak mi je pustao nesto slicno iz wavelab-a iso je u extremnu hercazu tipa 44khz ili manje i pitao me je kako je to moguce da ih cuje pa sam pokusao da mu objasnim posto on slusa muziku na 44 khz tj output a ono je bilo na 48 khz taj test tone kad se to pusti desi se opadanje samog kvaliteta hercaze , tako da proverite koji je sample rate wav-a i koji je sample rate na kom slusate pretpostavljam da slusate na 48 khz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 28-10-2006 at 09:16 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislio sam na nesto veci frekventni opseg za ljudsko uho/uvo kako god :] fliper je zakon ... ne masina vec delfin takodje :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Sluh, vid, be?ika... Sve to popu?ta s godinama... To je neizbe?no, prosti biolo?ki zakoni. Poslu?aćemo isti test za par (desetina?) godina, pa da vidimo ko će tada moći da se hvali
![]() Treba stariti dostojanstveno!
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Psiho
|
![]()
ALESIS sigurno reproducira preko 18kHz. Shto se tiche raspona sluha sve je stvar vjezhbe. Godine bash nisu presudne. Ja isto starim a chujem sve vishe i sve bolje.
Shto se tiche statichnog vala mislim da je malo vjerojatno da se to deshava u sobama na frekvencijama iznad 100-tinjak Hz. Mislim da je to vezano uz duljinu sobe koja se poklopi sa amplitudom odredjene frekvencije pa dolazi do faznog ponishtavanja zvuka.
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Covek je upravu! Sve se postize vezbom, i ide sa godinama. Kada bude imao 80 verovatno ce cuti 40Khz, sa CDplejera i Alesisa (jer i oni godinama bolje sviraju, valda po toj teoriji)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |